Zimski sportovi

Medveščak se vratio pa u završnici upisao poraz od Baris Astane

Branimir Korać • srijeda, 11.01.2017.
Medveščak se vratio pa u završnici upisao poraz od Baris Astane
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka u važnom susretu nisu uspjeli doći do pobjede. U Ledenoj su ugostili Baris Astanu koja ih je svladala s 5:4 i udaljila ih od doigravanja...

Medveščak je u Domu sportova tražio puni plijen protiv Baris Astane kako bi povećao šanse u borbi za doigravanje, međutim nije uspio. U susretu s devet pogodaka uspješniji su bili gosti koji su slavili s 5:4.

Medveščak je previše minuta tijekom ovog susreta proveo u minusu, bio je prisiljen trošiti puno energije na hvatanje zaostatka i u konačnici ipak je upisao poraz.

Nakon što je prva dionica završila bez pogodaka, u 29. minuti Bochenski je doveo Baris Astanu u vodstvo da bi dvije minute kasnije Alexandre Giroux s igračem više nakon isključenja St. Pierrea poravnao na 1:1.

Ipak u završnici druge trećine Kazahstanci su stigli do novog pogotka i preko Bochenskog odnijeli vodstvo 2:1 na odmor.

Burno je počela posljednja dionica, Dawes je nakon samo tri i pol minute povećao prednost Barisa na 3:1, ali onda je uslijedio veliki pritisak Medveščaka koji se i isplatio.

Prvo je Voronin smanjio na 3:2 da bi sredinom trećine Smejkal vratio domaćina i poravnao rezultat.

Nije se Medveščak zadovoljio remijem, tražio je pobjedu, ali je u posljednje tri i pol minute primio dva pogotka (Dawes i Shinnimin) te je uspio preko Bezine samo smanjiti na konačnih 5:4.

Ovim porazom Medvjedi su na devet bodova zaostatka za osmim mjestom na Zapadu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!