Rukomet

Stevanović: "Šanse protiv Norvežana 50:50", Mamić: "Bolji su nego prije"

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.01.2017.
Stevanović: "Šanse protiv Norvežana 50:50", Mamić: "Bolji su nego prije"
Foto: EPA

Hrvatska je Montpellier zamijenila Parizom i priprema se za dvoboj polufinala Svjetskog prvenstva gdje ju očekuje u petak Norveška...

Nakon sjajne predstave protiv Španjolske, Hrvatska je otišla u polufinale, a Španjolci doma. Montpellier je zamijenjen Parizom gdje je Hrvatska već od ove srijede u punim pripremama za Norvešku.

Ivan Stevanović odlično je branio u drugom dijelu susreta protiv Španjolske, a Norvežani mu nisu nepoznanica s obzirom na nedavne dvoboje.

"Dojmovi su se malo slegli i zadovoljni smo što se nalazimo ovdje. Kratko ćemo se odmoriti i već danas započeti pripreme za Norvežane. S njima smo igrali već tri puta u zadnjih godinu dana, poznajemo se jako dobro, to je ista momčad protiv koje smo igrali lani. Utakmica će sigurno biti teška i šanse su definitivno 50:50. Moramo odigrati dobro prvenstveno u obrani i pokušati zaustaviti njihovu polukontru, to je njihovo najjače oružje", tvrdi Stevanović.

Odlično je protiv Španjolaca odigrao i Marko Mamić koji također hvali sljedećeg protivnika.

"Za dva dana već nas čeka sljedeća utakmica u koju moramo ući spremni i hladne glave. Norveška je dobra momčad, još bolja nego prije, bit će zanimljivo, dobro igraju. Dat ćemo sve od sebe da im trkački pariramo."

Što se tiče drugog polufinala, Mamić laganu prednost daje Francuzima.

"Vidjet ćemo što će Slovenci izmisliti, ali ipak bih dao malu prednost Francuskoj. Bit će to zanimljiva utakmica - a možda i neće", odlučno je ustvrdio Mamić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vjesu25.01.2017. u 21:27
    Norveska ce biti jako neugodan protivnik. Bice to sasvim druga utakmica u kojoj nam 6-0 obrana mozda i nece biti dovoljna kao protiv Spanjolaca. Moracemo izlaziti na njihovu vanjsku liniju a tu bi njihov vrhunski pivot Myrhol mogao doci do izrazaja. Iako su im golmani po postocima dosad medu... [više na forumu]
    vjesu