Rukomet

Duvnjak: "U šoku sam"; Horvat: "Bili smo blizu finala, daj Bože da nam se vrati što prije"

Sportnet • subota, 28.01.2017.
Duvnjak: "U šoku sam"; Horvat: "Bili smo blizu finala, daj Bože da nam se vrati što prije"
Foto: FaH

Teško je bilo izvući bilo što suvislo iz hrvatskih reprezentativaca nakon bolnog poraza od Slovenije. Mamić krivi nedostatak sreće i iskustva, Duvnjak ne zna što se dogodilo, Horvat kaže kad te neće, onda te neće...

Marko Mamić: "Ne znam što reći, vodili smo cijelu utakmicu, dobro smo igrali, ne znam je li to umor bio ili što već. Jučer smo igrali 70 minuta utakmice i na kraju... Nemam objašnjenje. Dali smo sve od sebe. Došli smo do polufinala s novom, mladom ekipom, ne znam tko je to očekivao uopće. Na kraju je nedostajao i faktor sreće, doza iskustva."

Domagoj Duvnjak: "Mislim da nije stvar u umoru. Ne znam što se dogodilo, u šoku sam. 45 minuta smo igrali fenomenalno, sedam razlike vodili, stali smo u napadu i primili dosta golova iz polukontre i kontre. Vratili su se, čestitam Sloveniji. Napravili smo uspjeh ulaskom u polufinale, ostaje žal jer trebali smo više i imali smo priliku i nismo je iskoristili."

Zlatko Horvat: "Najvjerojatnije je umor u pitanju, oni su osjetili to i stisnuli gas. Čak ni ne mislim da su stisnuli puno, falilo nam je mrvicu da nam ostane ta razlika. Nismo uspjeli. Čestitam svojim suigračima na cijelom turniru, Sloveniji na brončanoj medalji, mislim da je zasluženo. Moramo se dobro odmoriti za klubove i čekati iduću godinu. Za finale nam je falio gol, što sam ja promašio penal. Imali smo i prije prilika, znači bili smo blizu finala. To je tako u sportu. Nažalost dvaput smo izgubili za gol, daj Bože da nam se vrati prije"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!