Rukomet

Ivandija: "Stanje na tablici ne oslikava pravu vrijednost Metalurga"

Sportnet • utorak, 07.02.2017.
Ivandija: "Stanje na tablici ne oslikava pravu vrijednost Metalurga"
Foto: FaH

Rukometaši PPD Zagreba gostuju kod Metalurga u prvom susretu nakon što su se vratili sa Svjetskog prvenstva. Iako tablica kaže da je Zagreb favorit, iz redova hrvatskog prvaka poručuju da su svjesni kako neće biti lako...

Uoči puta za Skopje dvoboj su za službene stranice kluba najavili trener prve momčadi hrvatskog prvaka Silvio Ivandija i Stipe Mandalinić.

"Igramo protiv jako dobrog protivnika. Stanje na tablici ne oslikava njihovu pravu vrijednost, jer oni su svega dva puta ove sezone lagano poraženi dok su u svim ostalim utakmicama skupo prodali kožu. Mislim da je svima poznato kakav je Lino Červar strateg i sigurno nas očekuje jedna jako teška utakmica. Mi smo u dosadašnjem dijelu sezone pokazali određene manjkavosti kada je u pitanju gostujući nastup, ali očekujem i nadam se da ćemo pružiti dobru igru i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Što se tiče zdravstvenog stanja treba spomenuti kako nam je mladog Lovru Jotića nešto ukočilo u leđima čim se vratio sa Svjetskog prvenstva, a evo jutros nam je i Šebetić zbog boli u koljenu otišao na pregled pa još ne znamo možemo li sutra na njega računati", kazao je u najavi utakmice trener PPD Zagreba Silvio Ivandija.

"Mislim da smo se dobro spremili za utakmicu s Metalurgom. Gledali smo dosta njihovih videa, analizirali smo ih i mislim da spremni putujemo u Skopje. Svjesni smo važnosti ove utakmice i znamo da moramo uzeti bodove, ali nipošto ne podcjenjujemo Metalurg koji na domaćem terenu igra odlično. Poznati su po dugim napadima i kao što vidimo u zadnje vrijeme često koriste varijantu sa sedam igrača što znači da ćemo mi morati biti izuzetno pokretljivi u obrani. Mi smo imali čak desetoricu igrača na Svjetskom prvenstvu što do sada nije bio slučaj, ali koliko vidim na treninzima dobro smo se svi oporavili od tih napora i spremni ulazimo u nastavak sezone", poručio je lijevi vanjski PPD Zagreba Stipe Mandalinić.

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!