Nogomet

De Laurentiis vjeruje kako Napoli može pobijediti Real Madrid

Nikola Raič • utorak, 07.02.2017.
De Laurentiis vjeruje kako Napoli može pobijediti Real Madrid
Foto: EPA

Predsjednik Napolija De Laurentiis osvrnuo se na nadolazeće utakmice osmine finala Lige prvaka, ali i na “odbjeglog sina” Gonzala Higuaina…

De Laurentiis očekuje od svojih igrača da postanu heroji i pobijede Real u Ligi prvaka. Vjeruje kako Napoli ima veću želju za uspjehom i ističe kako su sada bolji nego dok je u Napoliju igrao Higuain.

”Napoli ima možda četvrtinu proračuna kao klub veličine Reala, ali mislim da nijedna momčad nije nepobjediva. Već smo igrali protiv velikih momčadi, poput susreta s Barcelonom na Nou Campu. Rastemo s godinama i vjerujem da smo gladniji od Reala”, ne skriva svoj optimizam De Laurentiis.

Upustio se zatim predsjednik Napolija u režiranje filma: “Prolazak protiv Reala bio bi herojski čin. Često postoji ona jedna utakmica ili dvije koje odrede cijelu sezonu. Ako pobijedimo Real, momčad će biti nabrijana, a navijači u deliriju. Kao filmski producent, volim davati snove ljudima.”

Naravno, tema razgovora bio je i Higuain: “Bolji smo bez Higuaina. Trener Sarri sada se vratio tome da igramo kao momčad. Prodaja Higuaina izvukla je najbolje iz trenera i vratio je momčad na pravi put.”

Za kraj, De Laurentiis se osvrnuo i na sam transfer Argentinca: “Vjerojatno je otišao jer želi osvojiti Ligu prvaka. To mu i želim, ali tek nakon što ju mi osvojimo. Njegov brat nam je rekao kako Higuain ne želi igrati s jednim dobrim igračem, već u momčadi punoj zvijezda u kojoj će moći razviti nove talente. Unatoč tome što smo mu nudili više novca, odlučio je otići u Juventus.”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!