Vodeni sportovi

Remi Hrvatske i Crne Gore na početku Volvo kupa

Mihaela Bradovski • petak, 10.02.2017.
Remi Hrvatske i Crne Gore na početku Volvo kupa
Foto: EPA

Hrvatska i Crne Gora otvorile su Volvo kup u Budimpešti, a prvi dvoboj završen je remijem. U konačnici 7:7 je i najpravedniji ishod ovog dvoboja u kojem nijedna reprezentacija nije uspjela ostvariti veću prednost...

Izuzev vodstva Hrvatske krajem treće četvrtine 6:4, nijedna reprezentacija nije imala više od gola prednosti. Cijeli susret protekao je u izjednačenoj igri i remi je nekako najpravedniji.

Obje reprezentacije nastupile su oslabljene, Hrvatska za već ranije poznate izostanke nekolicine ključnih igrača pa tako nisu igrali između ostalih Sukno, Bijač, Joković, Garcia...

Prva dionica završena je 2:2 nakon što su za Hrvatsku pogađali Bukić i Krapić kojima se u drugoj četvrtini pridružio i Macan za 3:3 na poluvremenu.

U drugo poluvrijeme bolje je ušla Hrvatska koja je imala 6:4 u završnici treće dionice, no krajem tog razdoblja igre i početkom posljednjeg Crna Gora napravila je seriju 3:0 i došla do potpunog preokreta.

Ipak u završnici susreta Anđelo Šetka još jednom je poravnao, ovaj put za konačnih 7:7.

Novi susret Hrvatska će odigrati u subotu od 19 sati kada će joj protivnik biti Slovačka dok će nakon njih igrati Mađarska i Crna Gora.

Hrvatska: Marcelić, Macan 1, Milaković, Fatović, Zović, Bukić 2, Lozina 1, Vukičević 1, Čagalj, Krapić 1, Šetka 1, Buljubašić, Jelovina.

Crna Gora: Kandić, Dr. Brguljan, Popadić 1, Kriještorac, Vidović, Đurđić 1, Ukropina, Radović, Ivović 4, Mišić, Čučković 1, Pješivac, Šćepanović, Banićević, Murišić, Mitrović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!