Rukomet

Lokomotiva slavila i u drugom susretu te prošla u četvrtfinale Challenge Cupa

Branimir Korać • nedjelja, 12.02.2017.
Lokomotiva slavila i u drugom susretu te prošla u četvrtfinale Challenge Cupa
Foto: Dragan Kovač

Rukometašice Lokomotive igrat će u četvrtfinalu Challenge Cupa. I u uzvratu protiv turskog Ardesena bile su bolje, upisale su pobjedu 24:20 i s ukupnih plus 12 prolaze dalje...

Već nakon prvog dvoboja Lokomotive i Ardesena bilo je izvjesno da će Lokosice proći dalje. Odmah su pokazale da su kvalitetnije i već u Zagrebu napravile su veliki korak prema prolazu pobjedom 33:25.

U uzvratu u Turskoj samo su potvrdile kvalitetu, nisu ostavile previše nade domaćim igračicama i do poluvremena odličnom obranom preuzele su kontrolu nad susretom.

Na odmoru su vodile 13:9 i u nastavku susreta rutinski odradile posao te stigle do nove pobjeda i mjesta u četvrtfinalu Challenge kupa.

Do pobjede u Turskoj predvodile su ih Dora Kalaus i Stela Posavec s po sedam golova, a kod Ardesena najbolja je bila Gamze Hasimoglu s pet golova.

U četvrtfinalu su još i švicarski Zug Handball, češki Sokol Poruba, Kram Start Elblag iz Poljske, Virto/Quintus iz Nizozemske, H 65 Höörs iz Švedske, španjolske Rocasa Gran Canaria i Mecalia Atletico Guardes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!