Nogomet

Insigne: “Napoli će vas oduševiti, živi smo i borimo se”

Nikola Raič • petak, 17.02.2017.
Insigne: “Napoli će vas oduševiti, živi smo i borimo se”
Foto: EPA

Napadač Napolija Lorenzo Insigne vjeruje kako njegova momčad može iznenaditi Real Madrid u uzvratu i eliminirati ih iz nastavka natjecanja…

Nakon sjajnog pogotka u Madridu Insigne pršti od samopouzdanja. Najavljuje još bolje nastupe svoje momčadi i poziva sve ljubitelje nogometa da budu spremni, jer Napoli će nas sve oduševiti. Insigne je otkrio i što im je Maradona poručio prije utakmice u motivacijskom govoru.

Za početak se Lorenzo Insigne osvrnuo na utakmicu u Madridu: ”Rezultat 3:1 ne daje pravu sliku utakmice, ali živi smo i borimo se, vidjet ćete. Šteta je što naše vodstvo nije potrajalo duže od 10-ak minuta, ali moram istaknuti kako uopće nisam pesimističan uoči uzvrata.”

”Kod gola se sve dogodilo jako brzo, Hamšik je imao loptu, ja sam utrčao u prostor i on mi je sjajno dodao. Vidio sam da je Navas daleko od gola i činilo mi se da nije dobro postavljen. Želio sam snažno udariti loptu, ali joj i dati pravi pravac, imao sam i malo sreće, naravno”, opisuje svoj sjajan pogodak napadač Napolija.

Nastavio je Insigne o utakmici: “Nismo igrali loše. Jednostavno smo bili drugačiji nego što smo inače, ali ne zbog straha. Mislim da nismo podlegli atmosferi, nego je za momčad Reala ovakva utakmica prirodnija. To je u njihovoj DNA i oni su već osvojili naslov. Mi smo na dobrom putu, ali i dalje moramo napredovati kroz ovakve utakmice i razočaranja. Ali živi smo i borimo se, vidjet ćete u uzvratu.”

”Napoli će vas oduševiti. Ponovno ćemo biti pravi mi, onakvi kakve su nas ljudi navikli gledati. Htio bi nadodati i da rezultat iz prve utakmice zna zavarati i dati lažnu sigurnost momčadi koja je u prednosti, jer nije to tako velika prednost. Igrači Reala su na vrhunskoj razini, ali nisu čudovišta. Mi smo isti onaj Napoli koji je imao 18 utakmica bez poraza i 1:1 na poluvremenu s Realom”, Insigne apsolutno vjeruje u svoju momčad i mogućnost da “okrenu” Real.

Prije utakmice u Madridu, svlačionicu Napolija posjetio je Diego Armando Maradona i kratko se obratio igračima, a Insigne kaže kako je to bilo posebno iskustvo: ”Gledate u njega i shvatite da stojite kraj jednog od najboljih igrača koji su ikad igrali nogomet. Nije rekao puno, samo da napravimo ono što njemu nije uspjelo prije 30 godina. Rekao je da je sada red na nas i da moramo vjerovati u sebe.”

Napoli priliku za veliki pothvat protiv branitelja naslova ima sedmog ožujka na vatrenom San Paolu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.02.2017. u 15:34
    dobar je Napoli, ali teško da mogu Reala proć i da im zabiju 2-3 gola, bar će i primiti jedan i više
    Obrisan korisnik