Košarka

Pelicansi imaju zastrašujuću unutarnju liniju, Kingsi im poslali Cousinsa

Branimir Korać • ponedjeljak, 20.02.2017.
Pelicansi imaju zastrašujuću unutarnju liniju, Kingsi im poslali Cousinsa
Foto: EPA

DeMarcus Cousins razmijenjen je u New Orleans Pelicanse gdje će s Anthonyjem Davisom činiti najubojitiju centarsku liniju lige...

Prije samo nekoliko dana DeMarcus Cousins govorio je kako ostaje u Sacramentu i da neće promijeniti klub. Međutim tijekom All-Star vikenda u New Orleansu došla je vijest kako Cousins upravo seli u ovaj grad.

Naime Kingsi i Pelicansi postigli su dogovor prema kojem Cousins i Omri Casspi odlaze iz Sacramenta u New Orleans, a u suprotnom smjeru idu Buddy Hield, Tyreke Evans, Langston Galloway te izbori prve i druge runde NBA drafta ove godine.

Prvi pogled otkriva da su Pelicansi veliki dobitnici u ovom poslu, s Cousinsom i Anthonyjem Davisom imaju najjaču unutarnju liniju lige i ukoliko njih dvojica kliknu, Pelicansi će imati nevjerojatno oružje u reketu.

Dobitnik ovog posla je i Jrue Holiday koji ostaje u statusu prvog razigravača Pelicansa i to s dvojicom fantastičnih igrača pod košem.

Još se čeka potvrda lige ovog tradea, međutim ne bi trebalo biti problema, a dolaskom Cousinsa u Pelicanse, dodatno se zaoštrava borba za doigravanje na Zapadu. Nekoliko momčadi je u teškoj borbi za osmo mjesto, među njima i Pelicansi kojima sada postoci značajno rastu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!