Zimski sportovi

Uvjerljiv domaći poraz Los Angeles Kingsa

HINA • petak, 24.02.2017.
Uvjerljiv domaći poraz Los Angeles Kingsa

Hokejaši Bostona slavili su sa 4-1 na gostovanju kod Los Angeles Kingsa, što je bila jedna od četiri pobjede gostujućih momčadi u šest NHL utakmica odigranih u noći sa četvrtka na petak.

Brad Marchand, David Pastrnak, Dominic Moore i David Krejči bili su strijelci za Bruinse, a jedini pogodak za domaće postigao je Kevin Gravel.

Najuzbudljivije je bilo u Torontu, gdje su gostovali New York Rangersi i osvojili dva boda u raspucavanju. Maple Leafs su vodili pogotkom Connora Browna do 51. minute kad je izjednačio J. T. Miller. Vratari su bili najbolji igrači obje momčadi. Domaći Frederik Andersen obranio je 37 udaraca, a Henrik Lundqvist je sakupio 32 obrane. U raspucavanju su za Rangerse pogodili Mats Zuccarello i Mika Zibanejad, a Lundqvist je s dvije obrane donio i drugi bod svojoj momčadi.

Strijelci su bili najraspoloženiji u United Centeru, gdje je Chicago s uvjerljivih 6-3 svladao Arizonu, a Patrick Kane postigao svoj treći 'hat-trick' u karijeri. Rezultat je nakon prve trećine bio 3-3. Tada je domaći vratar Corey Crawford zaključao svoja vrata, a na suprotnoj strani su Michal Rozšival jednom i Kane dvaput uspjeli svladati Mikea Smitha za konačnih 6-3.

NHL rezultati, 23. veljače:
Los Angeles - Boston 1-4
Chicago - Arizona 6-3
Toronto - NY Rangers 1-2 (raspucavanje)
Montreal - NY Islanders 0-3
Tampa Bay - Calgary 2-3
Nashville - Colorado 4-2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!