Košarka

Ainge: "Ohrabruju Žižićevi nastupi, u kratkom je vremenu napredovao više nego smo očekivali"

Dario Dodić • subota, 25.02.2017.
Ainge: "Ohrabruju Žižićevi nastupi, u kratkom je vremenu napredovao više nego smo očekivali"
Foto: EPA

U razgovoru za CSNNE direktor košarkaških operacija Boston Celticsa, Danny Ainge, prokomentirao je razvoj Ante Žižića u Europi, činjenicu da ga je trener Darušafake Blatt doveo kako bi osvojio Euroligu i Žižićev neočekivano brzi napredak...

Boston Celticsi pomno prate nastupe Ante Žižića u turskoj Darušafaki i s nestrpljenjem očekuju njegov dolazak u NBA. Za regionalno New England izdanje tv mreže CSN direktor košarkaških operacija Boston Celticsa Danny Ainge prokomentirao je Žižićev napredak u Turskoj.

"Ante je sjajan dečko, igra jako dobro u Turskoj. Igra u Euroligi, to je najjače natjecanje u Europi. Doveo ga je bivši trener Cleveland Cavaliersa David Blatt. Posve je neuobičajeno za takvog iskusnog trenera dovesti 19-godišnjeg klinca kako bi mu pomogao osvojiti Euroligu. Nije ga doveo kako bi se razvijao, već da bi mu pomogao pobjeđivati", kazao je Ainge za CSNNE.

"Dobiva popriličnu minutažu i zaista pobjeđuju, čini se da će dohvatiti doigravanje. Ante igra najvažniju rolu među visokim igračima iako je mlad, to je vrlo ohrabrujuće za nas, gledati ga kako igra. Svidio nam se na draftu, čak je u kratkom vremenu napredovao više nego što smo očekivali", zaključio je Ainge.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • iadera26.02.2017. u 09:17
    Celticsi nemaju nijednu pravu peticu osin Johnsona, tako da bi Žižić sigurno ima svoje minute.
    iadera
  • Obrisan korisnik25.02.2017. u 22:34
    I opet da ga dovedete,sjedio bi vam na klupi u nba su majstori za unistiti mladoga igraca,nemoj Žiža jos u nba mas puno vremena za otici tamo,razvijaj se u europi na pravi nacin.
    Obrisan korisnik