Tenis

Franko Škugor poražen na startu turnira u Yokohami

Branimir Korać • utorak, 28.02.2017.
Franko Škugor poražen na startu turnira u Yokohami
Foto: FaH

Franko Škugor nije uspio proći u drugo kolo Challengera u Yokohami. Za protivnika je imao Britanca Brydana Kleina koji ga je svladao u dva seta...

Drugi put u tjedan dana ždrijeb je spojio Frank Škugora i Brydana Kleina, a za razliku od turnira u Kyotu, ovaj put Klein je odnio pobjedu.

275. igrač svijeta odnio je pobjedu u dva seta za sat i pol te izborio nastup u drugom kolu gdje će igrati protiv Marka Tepavca iz Srbije.

Škugor nije imao svoj dan. U prvom setu nije uspio zaprijetiti Kleinu koji je u četvrtom gemu došao do breaka i zatim bez problema do seta sa 6:3.

Drugi set ponudio je veću borbu iako je Klein već u prvom gemu oduzeo Škugoru servis. Kod 4:3 hrvatski tenisač uzvratio je istom mjerom i vratio se u set, ali u završnici nije izdržao i Klein je ponovno došao do prednosti i pobjede.

Braća Draganja, Tomislav i Marin, uspješno su prošli kroz prvo kolo i to pobjedom protiv četvrtih nositelja Di Wua i Chu-Huana Yia iz Kine. Kineze su svladali s 11:9 u trećem setu te će u četvrtfinalu igrati protiv domaćih igrača s pozivnicom Yukija Mochizukija i Hirokija Yate.

Challenger Yokohama, prvo kolo:
Brydan Klein (Velika Britanija, Q) - Franko Škugor (Hrvatska) 6:3, 7:5

Challenger Yokohama, parovi prvo kolo:
Marin Draganja/Tomislav Draganja (Hrvatska/Hrvatska) - Di Wu/Chu-Huan Yi (Kina/Tajvan, 4) 4:6, 6:4, 11:9

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!