Tenis

Borna Ćorić pobjedom otvorio nastup u Irvingu

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.03.2017.
Borna Ćorić pobjedom otvorio nastup u Irvingu
Foto: EPA

U potrazi za mečevima i formom, Borna Ćorić odlučio se za nastup na Challengeru u Irvingu gdje je u prvom kolu igrao protiv Argentinca Horacija Zeballosa. Ćorić je odnio pobjedu 7:6, 6:3...

Nakon neočekivanog poraza na startu turnira u Indian Wellsu od Henrija Laaksonena, Borna Ćorić otputovao je za Irving gdje nastupa na tamošnjem Challengeru. Horacio Zeballos bio je prva prepreka, a Ćorić ju je uspješno preskočio.

Protiv Argentinca dosad je igrao dva puta i to oba puta u Umagu gdje je prvi put poražen u tri seta, a zatim je 2014. godine slavio u dva seta. Zeballos se najbolje snalazi na zemljanoj podlozi stoga je Ćorić bez obzira na formu bio favorit u ovom dvoboju.

U prvom setu bilo je problema, Zeballos je poveo s 4:1 pa se Ćorić izvlačio i vratio na 4:4 da bi onda u tie-breaku Ćorić bio bolji sa 7:3.

Drugi set bio je već bolji za hrvatskog tenisača, odmah je Ćorić došao do breaka i poveo s 3:0 da bi na servisu za meč Zeballos došao na 15:40, Ćorić se spasio i onda iskoristio treću meč loptu za prolaz u drugo kolo.

U drugom kolu igrat će protiv Dustina Browna koji je lakoćom svladao Matwea Middelkoopa. Inače Brown je u Irving došao s četiri uzastopna poraza, a posljednju pobjedu upisao je u Montpellieru protiv Marina Čilića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.03.2017. u 11:23
    Marin je odavno chalanger igrač, nakon US opena 2014 trebao se više fokusira na chalangere. haha
    Obrisan korisnik
  • interreg16.03.2017. u 10:52
    Mogao bi i Marin uskoro na Challengere...
    interreg
  • Obrisan korisnik15.03.2017. u 22:18
    Pobjeda u dva seta, nije lose ;)
    Obrisan korisnik