Nogomet

Izbornik Čačić objavio kandidate za Ukrajinu, Pašalić i Andrijašević u statusu rezerve

Branimir Korać • petak, 17.03.2017.
Izbornik Čačić objavio kandidate za Ukrajinu, Pašalić i Andrijašević u statusu rezerve
Foto: EPA

Poznata su imena igrača na koje Ante Čačić računa u kvalifikacijskom dvoboju protiv Ukrajine te prijateljskom protiv Estonije. Uglavnom je riječ o onim igračima koji se najčešće pojavljuju na njegovom popisu...

Za točno tjedan dana Hrvatska u Maksimiru igra protiv Ukrajine kvalifikacijski dvoboj za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Izbornik Ante Čačić objavio je popis igrača koji kandidiraju za nastup u tom susretu, a na popisu nalaze se:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Beşiktaş), Marko Lešković (Dinamo)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon)

Kao prve rezerve u slučaju ozljeda ili nekih nepredviđenih situacija su Marin Leovac, Franko Andrijašević i Mario Pašalić.

Od igrača koji nisu stalni članovi reprezentacije, a našli su se na popisu su Mario Lešković koji se oporavio od ozljede i ustalio u prvih 11 Dinama te Filip Bradarić iz Rijeke koji je već ranije kod Čačića pozvan uz reprezentaciju.

Dvoboj protiv Ukrajine na rasporedu je 24. ožujka od 20 sati i 45 minuta, a četiri dana kasnije Hrvatska igra u Tallinnu protiv Estonije.

Podsjećamo, protiv Ukrajine neće biti Ivana Perišića zbog suspenzije.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vjesu17.03.2017. u 22:11
    Da, cudan poziv Perisicu. Vjerojatno je sam inzistirao na tome, da obide malo Lijepu nasu i svoju rodbinu. Ostalo je otprilike ocekivano. Jbg, vezni red je prilicno pretrpan. Pasalic ima sigurno lijepu igracku karijeru ispred sebe, takav profil igrac nam nedostaje u veznom redu, samo neka nastavi... [više na forumu]
    vjesu
  • iadera17.03.2017. u 16:31
    Čemu onda poziv Perišiću kad ne smi igrati??
    iadera
  • dane-barca17.03.2017. u 15:15
    Duje Čop,hahahahahaahahahahahahahaah....valjda samo da popuni broj,prije Santini nego on...
    dane-barca