Nogomet

VIDEO: Tudoru drugi poraz u prvenstvu, Galatasaray izgubio kod Trabzonspora

Dario Dodić • subota, 18.03.2017.
VIDEO: Tudoru drugi poraz u prvenstvu, Galatasaray izgubio kod Trabzonspora
Foto: FaH

Igor Tudor u petoj je prvenstvenoj utakmici na klupi Galatasaraya upisao drugi poraz, u sklopu 25. kola turske Super lige svladao ga je Trabzonspor s 2:0...

U derbiju 25. kola turske Super lige nogometaši Galatasaraya poraženi su u gostima kod Trabzonspora, pete momčadi turskog prvenstva. Na sreću po Igora Tudora, kojem je ovo bila peta utakmica za kormilom Galate, poraz je upisao i četvrtoplasirani Fenerbahče pa je Tudorov sastav zadržao treće mjesto na ljestvici.

Poveo je Trabzonspor u 23. minuti, strijelac je bio N'Doye, a konačnih 2:0 postavio je Yazici prekrasnim pogotkom na dodavanje Sahana. Domaćin je ostao s igračem manje u 65. minuti, u razmaku od samo četiri minute Demirok je sakupio dva žuta kartona i otišao prije vremena u svlačionicu.

Pritiskao je Galatasaray, imao više od igre, ali do pogotka nisu uspjeli doći gosti. Tragičar gostiju bio je Sinan Gumus, u 85. je minuti na dodavanje Oztekina promašio nemoguće, s nekoliko je metara poslao loptu kraj gola. U sudačkoj je nadoknadi zatresao mrežu, ali iz debelog zaleđa.

Nakon domaćeg poraza od Bešiktaša Tudor je upisao i drugi prvenstveni poraz, Galatasaray je pod njegovom palicom upisao sedam bodova u pet kola i nalazi se na trećem mjestu. Prvo mjesto drži Bešiktaš s 54 boda i utakmicom manje, drugi je Basaksehir s 52 boda i također utakmicom manje. Treći je Galata s 46 bodova, četvrti Fenerbahče s 44, dok je Trabzon na petoj poziciji s 41 bodom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!