Tenis

Miloš Raonić zbog nove ozljede predao meč u Miamiju

Branimir Korać • nedjelja, 26.03.2017.
Miloš Raonić zbog nove ozljede predao meč u Miamiju
Foto: EPA

Kanađanin Miloš Raonić neće igrati u osmini finala u Miamiju. Iako je bio priličan favorit u meču šesnaestine finala protiv Jareda Donaldsona, predao je meč bez borbe...

Novi problemi s ozljedom za Miloša Raonića kojem je ovo tek četvrti ovogodišnji turnir i mora na novu pauzu. Dobro je igrao u Brisbaneu, na Australian Openu i u Delray Beachu, dobro je krenuo i u Miamiju, ali zbog ozljede je morao predati meč trećeg kola protiv Jareda Donaldsona.

Prema dostupnim informacijama radi se o ozljedi tetive koja je spriječila Raonića da pokuša izboriti prolaz u osminu finala.

Donaldson tako nakon odlično odrađenog posla u kvalifikacijama neočekivano dolazi do osmine finala. Bio je vrlo blizu ispadanju u prvom kolu kada je Kyle Edmund pri vodstvu 5:4 u drugom setu imao 0:40 i tri vezane meč lopte, Donaldson je to spasio i okrenuo meč te svladao Engleza, a kasnije i Nijemca Mischu Zvereva.

U osmini finala igrat će protiv boljeg iz meča između Jacka Socka i Jirija Veselog gdje neće biti favorit, ali niti bez šanse.

Inače u donjem dijelu glavnog ždrijeba Miamija ostala su još samo trojica igrača iz svjetskog Top 20 i to Kei Nishikori, Rafael Nadal i Jack Sock.

Miami, treće kolo:
Jared Donaldson (SAD, Q) - Miloš Raonić (Kanada, 3) predaja Raonić
Federico Delbonis (Argentina) - Jan-Lennard Struff (Njemačka) 7:6(5), 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!