Nogomet

Potvrđene crne slutnje: Pjaca mora na operaciju i višemjesečni oporavak

Branimir Korać • srijeda, 29.03.2017.
Potvrđene crne slutnje: Pjaca mora na operaciju i višemjesečni oporavak
Foto: EPA

Marko Pjaca uistinu nema sreće i zbog nove teške ozljede više mjeseci neće ga biti na travnjaku. U susretu s Estonijom stradao mu je prednji križni ligament...

Za Marka Pjacu prijevremeno je završena sezona, propustit će kompletne pripreme i početak sljedeće. Očekuje ga nova dugačka i teška rehabilitacija te nakon toga borba za povratak u formu.

Nesretni dvoboj protiv Estonije nije donio baš ništa dobro Hrvatskoj, samo veliku količinu frustracije i tešku ozljedu Pjace za koju se odmah pretpostavljalo da neće biti lakša, međutim u zraku je ostala nada da ipak neće biti potrebna operacija i dugačak oporavak.

No, Hrvatski nogometni savez potvrdio je onu najgoru dijagnozu:

"Pjaca je u 64. minuti ozlijedio koljeno nakon čega je iznesen s igrališta na nosilima, a današnji pregled magnetskom rezonancijom u bolnici Sv. Katarina potvrdio je da se radi o teškoj ozljedi koljena.

Pjaci je, naime, stradao prednji križni ligament te ga čekaju operacija i višemjesečni oporavak.

Medicinske službe hrvatske reprezentacije i Juventusa u stalnom su kontaktu te će zajednički donijeti odluke o daljnjem tretmanu Pjacine ozljede."

U cijeloj priči ponovno je žrtva ispao mladi igrač Juventusa kao i prošli put kada je morao duže pauzirati, a liječničke službe Juventusa i hrvatske nogometne reprezentacije međusobno se prepucavale tko je kriv.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vjesu29.03.2017. u 15:10
    A joj, ovo je katastrofa. Zelim ti brz oparavak, Marko!
    vjesu
  • Obrisan korisnik29.03.2017. u 14:38
    Bravo samo vi i dalje igrajte ovakve bitne utakmice,tako da sto vise igraca se ozljedi naravno Pjaci zelim sto brži oporavak i da se vise ukinu takve utakmice radje nek se igraci odmore ionako igraju u svojim klubovima, vise manje ,ali.moraju ovi u hns-u staviti ocito nekaj u svoju škrabicu siroti..
    Obrisan korisnik