Košarka

Dario Šarić: "Pola momčadi je izvan pogona, polovica koja igra je poluozlijeđena"

Dario Dodić • subota, 01.04.2017.
Dario Šarić: "Pola momčadi je izvan pogona, polovica koja igra je poluozlijeđena"
Foto: FaH

Nakon uvjerljive pobjede Cleveland Cavaliersa protiv Philadelphia 76ersa (122:105) Dario Šarić rekao je kako ovakva izranjavana Philadelphia nije imala šanse protiv aktualnih prvaka...

Nije lako bilo igrački opustošenim Philadelphia 76ersima protiv Cleveland Cavaliersa. Aktualni prvaci isprali su gorak okus nedavnih poraza i mjesec ožujak zaključili pobjedom za podizanje samopouzdanja pred doigravanje. Dario Šarić nije bio na svojoj uobičajenoj razini, odigrao je sve utakmice Philadelphia 76ersa ove sezone i silne minute uzele su danak, Šiši izgleda umorno i vjerojatno jedva čeka kraj sezone.

"Cavsi su odigrali nekoliko loših utakmica zaredom, zato su s posebnim motivom igrali pred svojim navijačima, željeli su nas pobijediti i pružiti dobru partiju protiv nas i to im je uspjelo", rekao je nakon poraza Šarić.

"Razlika između studenoga (kada su Sixersi u dvije utakmice namučili Cavse, op.a.) i danas je za Sixerse velika, pola momčadi je izvan pogona, polovica koja igra je poluozlijeđena. Naravno da takvi nemamo prevelike šanse protiv njih", zaključio je Šarić.

"Mislim da su Cavsi igrali na razini kakvu pružaju prvaci, iskalili su svoje frustracije na nama, mislim da su odradili dobar posao u postizanju laganih, možda i prelaganih, koševa u drugom poluvremenu", rekao je trener Sixersa Brett Brown.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.04.2017. u 23:22
    Pa imaju skoro svake godine visoke pickove ili je 1 pick ili medu 10 pickova,pa uvijek nesto zaribaju ili im se ozljedi pa propusti citavu sezonu kao lani Embiid,a ove sezone Simmons,njima fali jos dobar play i da im svi igraci budu zdravi,i play off bi trebali ganjati bez problema.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.04.2017. u 17:07
    Kad bi Sixersi doveli Dončića ili neki visoki pick na draftu, baš im playmaker fali, i uz oporavak Embiida, Simmonsa, itd, bili bi legitimni kandidati za playoff na Istoku.
    Obrisan korisnik