Nogomet

VIDEO: Napokon dobra partija pod Tudorom, Galatasaray demolirao Adanaspor

Dario Dodić • ponedjeljak, 03.04.2017.
VIDEO: Napokon dobra partija pod Tudorom, Galatasaray demolirao Adanaspor
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Galatasaraya odigrali su najbolju utakmicu otkako je trenersku palicu preuzeo Igor Tudor. U posljednjoj utakmici 26. kola turske Super lige na domaćem su travnjaku s 4:0 svladali Adanaspor...

Momčad Igora Tudora nije najbolje otvorila dvoboj protiv do danas pretposljednje momčadi prvenstva, Adanaspora. Imao je Galatasaray inicijativu, ali nije opasnije prijetio Itandjeovim vratima. Tek je u 21. minuti Lukas Podolski isprobao udarac s ruba kaznenog prostora, ali šalje loptu desno od gola.

Četiri minute kasnije Galatasaray je poveo, bio je to vrlo sretan i spretan pogodak Podolskog. S lijeve je strane duboku loptu poslao Inan Selcuk, preletila je gotovo čitav šesnaesterac Adane, sve do Podolskog, koji glavom pokušava vratiti loptu u sredinu, prebacuje Itandjea, vratar gostiju uspijeva loptu jednom rukom uhvatiti, ali mu ispada iz ruku i prelazi gol-liniju.

Puno je ljepši bio drugi pogodak Galate, igrala se 47. minuta, povukao je domaćin kontru, Derdiyok gura na desnu stranu za Rodriguesa, koji iskosa pogađa desne rašlje pokraj nemoćnog vratara gostiju.

Ako je uopće bilo sumnji u konačan ishod otklonio ih je Inan Selcuk dvama pogocima u razmaku od tri minute, zanimljivo je da su oba pogotka pala iz najstrože kazne, oba je puta sudac Ugurlu ispravno pokazao na bijelu točku. Mogao je Galatasaray iz nekoliko kontranapada doći i do petarde, ali neprecizni su bili Tudorovi napadači.

Galatasaray je pobjedom ponovno došao na treće mjesto u prvenstvu, preskočivši Fenerbahče. Tudorova momčad ima 49 bodova, čak devet manje od vodećeg Bešiktaša i četiri manje od drugoplasiranog Basaksehira.


Galatasaray vs Adanaspor 4-0 All Goals... by sports-live1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!