Košarka

ABA liga suspendirala Veljka Mršića, Cedevitu protiv Crvene zvezde vodi Pozzecco

Dario Dodić • četvrtak, 06.04.2017.
ABA liga suspendirala Veljka Mršića, Cedevitu protiv Crvene zvezde vodi Pozzecco
Foto: FaH

Vodstvo ABA lige objavilo je kako trener Cedevite Veljko Mršić neće moći voditi svoju momčad u prve dvije finalne utakmice protiv Crvene zvezde...

Finalna serija ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde kreće idućeg ponedjeljka u Beogradu, Crvena zvezda ima domaćinsku prednost jer je na kraju regularnog dijela sezone bila vodeća momčad lige pa se tako prve dvije i eventualna peta utakmica igraju u Beogradu.

U ponedjeljak 10. travnja i utorak 11. travnja igraju se prve dvije utakmice, Cedevita u gostima neće moći računati na svog trenera Veljka Mršića, kojeg je ABA liga suspendirala na dvije utakmice.

Kako prenose službene stranice kluba, iz ureda ABA lige javljeno je kako je Mršić suspendiran i ne može voditi momčad u prve dvije utakmice finalne serije jer je uoči polufinalne majstorice protiv Partizana na konferenciji za novinare spominjao suce. Mršić je kažnjen i financijski, a točan iznos kazne nije naveden.

U Beogradu će momčad voditi pomoćni treneri Gianmarco Pozzecco i Dino Repeša, Mršić se na klupu vraća u trećoj utakmici koja se igra u Zagrebu 13. travnja.

ABA liga, doigravanje

finale

Crvena zvezda81:66Cedevita
Crvena zvezda84:73Cedevita
Cedevita61:77Crvena zvezda

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10807.04.2017. u 00:25
    Nije mi jasno: šta je razlog te kazne? Pa valjda je ABA dala neku izjavu o tome? Nisam vidio ništa sporno u njegovom ponašanju na terenu u utakmici protiv Partizana.
    narada108
  • Dario_SNet06.04.2017. u 20:31
    Tehnička pogreška, radi se o tablici iz prošle godine, riješit ćemo
    Dario_SNet
  • pikepiletina06.04.2017. u 19:43
    koja je ovo tablica?! iz kojeg je ovo stoljeća? da Levski...
    pikepiletina