Nogomet

Tudor: "Imao sam osjećaj kao da igramo na Camp Nouu protiv Barcelone"

Branimir Korać • utorak, 11.04.2017.
Tudor: "Imao sam osjećaj kao da igramo na Camp Nouu protiv Barcelone"
Foto: Kristijan Komarica

Galatasaray je doživio katastrofalan poraz protiv Basaksehira, a Igor Tudor nakon susreta imao je puno razloga za nezadovoljstvo. Ništa nije išlo onim smjerom kojim se nadao...

Igor Tudor došao je u Galatasaray kako bi pokrenuo momčad i vratio ga u borbu za naslov prvaka. Međutim stvari ne idu prema planu, Galata se muči i zaostaje 12 bodova za vodećim Bešiktašom. Najteži poraz na klupi istanbulskog diva doživio je u 27. kolu kada ga je pregazio Basaksehir s ružnih 4:0.

"Energija kojom su zračili moji igrači od prve minute davala mi je osjećaj kao da igramo na Camp Nouu protiv Barcelone. Nemoguće je razumjeti ovako loš nastup, teško mi je shvatiti što se dogodilo, napravljeno je sve kao i tjedan dana ranije."

Tjedan ranije Galatasaray je ugostio Adanaspor i upisao potpuno drugačiji nastup te slavio s 4:0, rezultatom s kojim je izgubio ovog ponedjeljka.

"Basaksehir je ove sezone napravio dobar posao i u ovom susretu bio je bolji od nas. Ovo je potpuno neprihvatljivo, mi smo Galatasaray i ovakve stvari ne smiju se događati", istaknuo je Tudor.

Priliku za popravak dojma imat će za 12 dana kada ga očekuje veliki derbi protiv Fenerbahčea koji je u ovom kolu svladao Akhisar s 3:1 i preskočio Galatasaray na ljestvici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.04.2017. u 15:37
    dati takav klub u ruke početniku može samo netko tko nema veze s nogometom. ili je besparica u klubu....
    Obrisan korisnik