Tenis

Andy Murray vratio se nakon pauze zbog ozljede porazom od Rogera Federera

Branimir Korać • utorak, 11.04.2017.
Andy Murray vratio se nakon pauze zbog ozljede porazom od Rogera Federera
Foto: EPA

Još od poraza protiv Vaseka Pospisila u Indian Wellsu, Andy Murray nije bio na teniskim terenima. Vratio se u humanitarnom meču za Afriku koji je odigran u Zürichu gdje ga je svladao Roger Federer...

Nakon poraza od Vaseka Pospisila u drugom kolu Indian Wellsa, Andy Murray uzeo je pauzu od tenisa kako bi zaliječio ozljedu lakta. Mjesec dana kasnije polako se vraća, no još uvijek je upitno kada će biti u punom pogonu.

Slijedi Masters 1000 turnir u Monte Carlu gdje je Murray zasad prijavljen, ali ostavlja otvoreno pitanje hoće li uistinu moći nastupiti.

"Živim u nadi, ako se rehabilitacija nastavi osim ritmom nadam se da ću moći nastupiti u Monte Carlu. Ukoliko ne budem spreman, moram ostati strpljiv i pokušati tjedan dana kasnije. Polako se oporavljam, samo moram biti strpljiv i ne žuriti", istaknuo je Murray.

Prvi meč nakon poraza od Pospisila bio je ekshibicijski dvoboj u Zürichu protiv Rogera Federera, bio je to meč za Afriku koji je otišao na stranu Federera sa 6:3, 7:6(5).

Dok se Murray vraća na terene, Federer će u narednom razdoblju značajno dozirati nastupe zbog problema s koljenom i zbog želje da bude posve spreman za Wimbledon.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!