Tenis

Ćorić u četvrtfinalu protiv Ramos-Vinolasa

HINA • četvrtak, 13.04.2017.
Ćorić u četvrtfinalu protiv Ramos-Vinolasa
Foto: EPA

Hrvatski tenisač Borna Ćorić koji je u srijedu izborio plasman u četvrtfinalu ATP turnira u Marrakechu svladavši u 2. kolu sa 6-2, 3-6, 7-6 (5) Marokanca Redu El Amranija, za plasman u polufinale igrat će protiv 2. nositelja, Španjolca Alberta Ramos-Vinolasa koji je sa 6-7 (4), 6-1, 6-4 nadigrao Srbina Lasla Djerea.

Ćorić je protiv ljevorukog Španjolca, 24. na pojedinačnoj ATP ljestvici, igrao na Australian Openu 2016. godine, kad ga je Ramos-Vinolas svladao u tri seta.

Dvoboj Ćorića i Ramos-Vinolasa na programu je u petak, a u četvrtak će u Marrakechu biti odigrano preostalih šest dvoboja 2. kola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.04.2017. u 20:19
    Slažem se da je naš tenisač dosta griješio i oscilirao,no oni koji ne znaju, El Amrani je prije 2-3 god. bio velika nada marohanskog tenisa, bio je oko 150-og mj-a, mislio sam da će bit novi El Aynaoui ili Arazi, ali je onda stao, zato me igra marokanca uopće ne iznenađuje...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.04.2017. u 13:22
    Cudno je to sa Bornom; gubi ili tesko prolazi od mnogo slabijih tenisaca a onda iznenadi pobjedom protiv jakog protivnika kao da ga oni mnogo vise motiviraju; nadajmo se da ce sutra po toj logici i proci u polufinale ;)
    Obrisan korisnik