Košarka

Nando De Colo potvrdio nastup na Eurobasketu

Petar Jenjić • utorak, 18.04.2017.
Nando De Colo potvrdio nastup na Eurobasketu
Foto: EPA

Košarkaš CSKA i jedan od najboljih igrača Eurolige Nando De Colo potvrdio je nastup za francusku reprezentaciju na predstojećem Eurobasketu...

Nakon što su neki francuski internacionalci, poput Nicolasa Batuma, već odlučili kako će preskočiti predstojeći Eurobasket, tako ne razmišlja i član moskovskog CSKA Nando De Colo. U razgovoru za L'Equipe je potvrdio svoj nastup.

"Da budem iskren, nakon Olimpijskih igara u Riju sam mislio uzeti pauzu ovo ljeto jer, kako je Batum rekao, već smo osam do devet godina uvijek bili tu za reprezentaciju. Ipak, izabrao sam igrati ovo ljeto i preskočiti ono 2018. godine. Amerikanci iz CSKA me često pitaju kako mogu igrati i nakon naporne klupske sezone, no kažem im kako predstavljam Francusku i da klub ne pruža isto zadovoljstvo kao reprezentacija.", rekao je francuski košarkaš.

De Colo se nada kako će se i drugi francuski košarkaši odazvati pozivu u reprezentaciju kako bi bila što jača. Francuska je smještena u grupu A koja se igra u Helsinkiju, a protivnici će joj biti Poljska, Grčka, Island, Slovenija i domaćin Finska.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vjesu18.04.2017. u 15:48
    Tako ti je. Novac je sveprisutan. Batum je zapoceo, Hezonja nastavio a izgleda da ce i Jokic njihovim putem. Sve u svemu mi mozemo biti zadovoljni zeljom nasih kosarkasa da igraju za Hrvatsku. Kad nam ovi klinci stasaju (Zubac, Bender, Zizic pa i Saric...), mogli bi za koju godinu biti kandidat za... [više na forumu]
    vjesu
  • litleben18.04.2017. u 15:01
    Žalosno je stanje u košarci, kad postaje vijest da je netko odlučio igrati za svoju reprezentaciju.
    litleben