Nogomet

Muller: "Teško je igrati s desetoricom protiv 14 igrača"

Petar Jenjić • srijeda, 19.04.2017.
Muller: "Teško je igrati s desetoricom protiv 14 igrača"
Foto: EPA

Očekivano je nezadovoljan nakon sinoćnjeg poraza Bayerna bio i Thomas Muller koji se nije mogao pomiriti s vrlo lošim sudačkim odlukama koje su direktno utjecale na rezultat...

Dan nakon utakmice na Santiago Bernabeu strasti se ne smiruju. Dok s Realove strane tvrde kako prevelikih problema nije bilo, s tim se ne slaže bavarska momčad koja je zasigurno više oštećena od strane sudaca, posebno glavnog Viktora Kassaija.

Thomas Muller je svjestan kako nisu odigrali najbolju utakmicu, ali kaže kako je utakmica bila nepravedna: "Znam da nismo odigrali savršenu utakmicu i uvijek smo se ponašali pošteno, ako vidite kako se dvoboj razvijao. Kada pogledate kako su se stvari razvijale, bilo je jako teško igrati s desetoricom protiv 14. Pogodak za 2:2 je bio najgori, pomoćni sudac je imao čist pogled. To nas je dotuklo."

"Mentalno smo bili u utakmici dok smo vodili s 2:1 i imali 11 igrača na terenu, ali onda nas je sudac potpuno poremetio. Ne mogu otići kući i reći da se ovakve stvari događaju, kao što su se dogodile i ovdje. Vidal je svakako mogao biti isključen ranije, ali ne za ovu situaciju za koju je dobio žuti karton.", zaključio je Muller.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.04.2017. u 20:34
    Ja sam veliki navijac Reala, ali sam uvijek bio protiv bilo kakve sudacke pomoci ili neke trece sile . Ali sad previse pretjeruju i mediji i svi kako se pokrao Bayern . Stoji da je dva gola bilo zaledje !! To je ocigledno i da je mozda Casemiro trebao dobiti drugi zuti Znaci 3 stvari su na strani... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Spoljo19.04.2017. u 21:32
    Po običaju, suci navlače za Real...
    Spoljo