Rukomet

PPD Zagreb ima zamjenu za Slavka Golužu, u petak predstavljanje novog trenera

Branimir Korać • četvrtak, 04.05.2017.
PPD Zagreb ima zamjenu za Slavka Golužu, u petak predstavljanje novog trenera

U PPD Zagrebu nisu dugo čekali i pronašli su trenersko rješenje za sljedeću sezonu. Slavko Goluža odradit će ovu sezonu do kraja, a sljedeće sezone na klupi Zagreba sjedit će iskusni stručnjak Kasim Kamenica...

Kasim Kamenica vraća se u Zagreb. Trener koji je vodio Zagreb krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, preuzet će momčad od ovog ljeta.

U turbulentnoj sezoni u kojoj su na klupi sjedili Veselin Vujović, Silvio Ivandija i sada Slavko Goluža, PPD Zagreb bori se za novu dvostruku krunu nakon što je završio s nastupom u Ligi prvaka i SEHA ligi.

Sezonu će privesti kraju Slavko Goluža koji od sljedeće sezone ima novi angažman, a u Zagrebu su odmah pronašli rješenje za klupu sljedeće sezone.

Kamenica je vrlo iskusan stručnjak s brojnim angažmanima u regiji i kao klupski trener i izbornik. Posljednji angažman ima u Pelisteru iz Bitolja gdje je stigao nakon epizode u Turskoj.

Posljednji angažman u Hrvatskoj Kamenica je imao u Nexeu kojeg je vodio od 2008. do 2013. godine.

Predstavljanje novog trenera PPD Zagreba predviđeno je za petak, 5. svibnja, od 11 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.05.2017. u 15:47
    a taj kamenica je isto lažov i licemjer. koliko je puta javno rekao da želi karijeru završit u pelisteru i s njima nešto napravit, odnosno dovest ih blizu razine metalurga. kako ga nije sram?
    Obrisan korisnik