Nogomet

VIDEO: Galatasaray Igora Tudora osramotio se protiv Kasimpase na svom travnjaku

Dario Dodić • subota, 06.05.2017.
VIDEO: Galatasaray Igora Tudora osramotio se protiv Kasimpase na svom travnjaku
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Galatasaraya, kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, iznenađujuće su poraženi na svom travnjaku od Kasimpase u 30. kolu turske Super lige...

Galatasaray Igora Tudora nakon uvjerljive se pobjede u prošlom kolu kod Bursaspora vratio porazima. Na svom je travnjaku posve zasluženo poražen od strane Kasimpase, sramotu domaćih tek je neznatno u sudačkoj nadoknadi ublažio Sneijder za konačnih 1:3.

Iako je domaća momčad očekivano dominirala posjedom i udarcima, nije ozbiljnije prijetila gostujućem vrataru Koseu. Podolski je na samom početku iz teškog kuta pucao točno u vratara Kasimpase, dok je Sneijder u 18. minuti pucao preko gola s otprilike 25 metara.

U 25. minuti poveli su gosti, do ovog kola desetoplasirana momčad prvenstva. Buyuk je lijepo primio dugu loptu na rubu kaznenog prostora Galate, okretom se riješio Calika i Balte, proslijedio loptu na stranu do Castra, koji lijepo pogađa donji lijevi kut Muslerinog gola za vodstvo Kasimpase.

Najbolju priliku u prvom dijelu Galatasaray je imao nakon nešto više od pola sata igre. Ubacio je Sneijder, glavom puca Rodrigues s peterca, ali brani kose.

Novi šok za Tudorovu momčad uslijedio je u 59. minuti kada je Cigerci zbog starta s leđa na Pavelki zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Vrlo brzo gosti koriste višak igrača na travnjaku, igrala se 63. minuta, s desne je strane oštru loptu u sredinu poslao Popov, Sahin zabija za 2:0. Desetak minuta prije kraja Sahin lijepo asistira Castru, koji svojim drugim pogotkom podiže prednost Kasimpase na 3:0. Sneijder je krasnim pogotkom s 30-ak metara u sudačkoj nadoknadi tek neznatno ublažio poraz Galatasaraya.

Tudorova se momčad trenutno nalazi na četvrtom mjestu Super lige s 52 osvojena boda nakon 30 kola. Treći je Fenerbahče s 56 bodova i utakmicom manje, drugoplasirani je Basaksehir sa 63 boda, vodi Bešiktaš sa 64 boda i utakmicom manje. Tudor mora brinuti i o zadržavanju posljednjeg mjesta koje vodi u Europu, petoplasiran Trabzonspor ima 48 bodova, još su četiri kola do kraja.


All Goals & Highlights HD - Galatasaray 1-3... by FansBarcelona

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!