Zimski sportovi

Nashville prošao, Edmonton izborio sedmu utakmicu

HINA • ponedjeljak, 08.05.2017.
Nashville prošao, Edmonton izborio sedmu utakmicu

Nashville i Edmonton upisali su domaće pobjede i tako izborili ulazak u finale Zapada odnosno sedmu utakmicu. Dok su Predatorsi odradili svoj posao, Ducksi i Oilersi u sedmoj utakmici odlučit će o njihovim protivnicima u finalu konferencije...

Hokejaši Edmontona svladali su Anaheim sa 7-1 u šestoj utakmici serije drugog kruga doigravanja za Stanley Cup te tako izborili odlučujuću, sedmu utakmicu koja će biti odigrana u noći sa srijede na četvrtak u Anaheimu, dok je Nashville svladao St. Louis sa 3-1 i po prvi put u klupskoj povijesti izborio mjesto u konferencijskom finalu.

Edmonton je uzvratio Anaheimu pred svojim navijačima za poraz u petoj utakmici, koji su doživjeli u drugom produžetku, nakon što su prethodno ispustili tri pogotka prednosti u posljednje tri minute osnovnog dijela utakmice. Pred svojim navijačima Oilersi su već nakon prve trećine vodili 5-0, a 21-godišnji Leon Draisaitl postao je drugi najmlađi igrač Edmontona u povijesti koji je u doigravanju postigao 'hat-trick'. Mlađi je samo bio Wayne Gretzky.

Rezultati drugog kruga NHL doigravanja, 7. svibnja

ZAPADNA KONFERENCIJA
Nashville - St. Louis 3-1
(Nashville se sa 4-2 plasirao u konferencijsko finale)

Edmonton - Anaheim 7-1
(rezultat u seriji je izjednačen na 3-3)

FOTO - Wikipedia

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!