Tenis

Duje Kekez odlično krenuo pa stao u kvalifikacijama Heilbronna

Dario Dodić • subota, 13.05.2017.
Duje Kekez odlično krenuo pa stao u kvalifikacijama Heilbronna

Hrvatski tenisač Duje Kekez oprostio se od Challengera u Heilbronnu već u prvom kolu kvalifikacija. Odlično je ušao u meč protiv Nijemca Stebea i onda potpuno nestao...

940. tenisač svijeta, Hrvat Duje Kekez, nije uspio preskočiti prvu stepenicu kvalifikacija za Challenger NeckarCup u Heilbronnu. Kekez je odlično otvorio meč protiv njemačkog tenisača Cedrik-Marcela Stebea i onda stao, 323. igrač svijeta preokretom je došao do prolaska u drugo kolo kvalifikacija.

Sjajno je otvorio prvi set Kekez, dvaput je oduzeo servis nekad 71. igraču svijeta, svoj niti u jednom trenutku nije doveo u pitanje i s laganih 6:2 dolazi do 1-0 u setovima.

Bilo je to praktički sve što je Hrvat pokazao u ovom meču. U drugom setu Stebe triput oduzima servis Kekezu i s laganih 6:0 dolazi do izjednačenja u setovima. Kekez niti jednom nije ugrozio Stebeov servis.

U odlučujućem setu Kekeza je iznevjerio servis, Stebe je uspio doći do breaka, dok Kekez svoju šansu nije iskoristio, s konačnih 6:3 Stebe prolazi u drugo kolo kvalifikacija NeckarCupa.

Challenger Heilbronn, kvalifikacije, 1. kolo:
Cedrik-Marcel Stebe (NJEM) - Duje Kekez (HRV) 2:6, 6:0, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!