Ostali sportovi

Hrvatski judaši na olimpijskom trening kampu u Turskoj

Sportnet • četvrtak, 18.05.2017.
Hrvatski judaši na olimpijskom trening kampu u Turskoj

Uspješno Europsko prvenstvo i tri seniorske medalje hrvatske judašice i judaši žele nadograditi što jačim treninzima. Zato je sedam judoka prisustvovalo na jakom olimpijskog trening kampu (OTC) u Turskoj.

Sedam hrvatskih judaša i judašica sudjelovalo je na olimpijskom trening kampu (OTC) u turskoj Antalyji od 11. do 18. svibnja, gdje uz savjete izbornika ženskih reprezentacija Vladimira Preradovića, treniraju za nadolazeće velike izazove.

Od judašica u Antalyji su Tena Šikić (do 52 kg), Lucija Babić (do 63 kg), Barbara Matić (do 70 kg) i Ivana Šutalo (preko 78 kg), a od judaša Bernard Azinović (do 60 kg), Dominik Družeta (do 81 kg) i Ivan Čović (preko 100 kg).

"Uvjeti za rad su odlični, kao i smještaj te prehrana, što je sve važno kako bi imali kvalitetne pripreme. Sparinzi su bili po mjeri, ujutro judo treninzi, a poslijepodne smo radili na fizičkoj pripremi. Radilo se intenzivno, a protivnici i protivnice su taman za ovaj dio priprema uoči Svjetskog prvenstva (Mađarska, kraj kolovoza)", rekao je izbornik Preradović dodavši najvažniju informaciju kako nije bilo ozljeda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!