Tenis

Toronto uz Šarapovu: Ruskinja dobila pozivnicu za glavni turnir

Branimir Korać • srijeda, 24.05.2017.
Toronto uz Šarapovu: Ruskinja dobila pozivnicu za glavni turnir
Foto: EPA

Veliki turnir u Torontu imat će u svom glavnom ždrijebu i Mariju Šarapovu. Iako je Ruskinji odbijen zahtjev za pozivnicom u Roland Garros, dobar dio drugih turnira sa zadovoljstvom čuva za nju wild card...

Najžešća protivnica davanja pozivnica Mariji Šarapovoj je Kanađanka Eugenie Bouchard, ali to nije smetalo organizatorima Rogers Cupu u Torontu da uruče wild card Ruskinji za nastup u glavnom ždrijebu.

Bouchard nema milosti prema Šarapovoj, u svakoj prilici ističe kako joj nije mjesto na Touru te je čak dodala i da treba biti doživotno suspendirana.

Jedan od turnira koji je poručio Šarapovoj kako za nju nema mjesta među onima koji zaslužuju pozivnice je Roland Garros, taj potez izazvao je kod dobrog dijela igračica pozitivnu reakciju, međutim turniri izvan Grand Slam kategorije žele Šarapovu u ždrijebu.

Potvrdili su to i iz Toronta gdje čuvaju pozivnicu za Ruskinju za tamošnji veliki turnir koji je većini igračica generalna proba i glavna priprema za US Open.

"Jedva čekam dolazak u Kanadu. Turnir u Torontu je jedan od najvećih u sezoni i nadam se da ću igrati svoj najbolji tenis tijekom tog tjedna", poručila je Šarapova.

Na ovom turniru Šarapova je samo jednom došla do finala i to 2009. godine kada je poražena od Elene Dementijeve. Posljednji nastup imala je 2014. godine kada je u drugom kolu svladala Garbine Muguruzu, a onda izgubila od Carle Suarez Navarro.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ludi_dabar24.05.2017. u 17:32
    Koriste priliku kad nema mecke ali izgleda da im je i macka velika prepreka... Bouchardova ga previse lomi , a neznam zasto. Sarapova je svoje otpilila , platila za grijeh kojeg je uostalom javno i priznala . Treba da igra , u svakom slucaju !
    ludi_dabar
  • Obrisan korisnik24.05.2017. u 15:04
    Gle ove komentare...dakle Bouchard je baba roga, a Šarapova je žrtva i paćenica? U kakvom svijetu mi živimo?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.05.2017. u 14:57
    Idemo Šarapova! Serena je trudna, daj sredi te zlobne konkurentkinje ;)
    Obrisan korisnik
  • Nenad6224.05.2017. u 14:09
    Eugenie Bouchard treba posisati podosta mleka da bi pricala sa Sarapovom, ali ljudskoj zlobi nikad kraja...
    Nenad62