Tenis

Ana Konjuh: "Ozljeda trbušnog zida je prošlost"

HINA • ponedjeljak, 29.05.2017.
Ana Konjuh: "Ozljeda trbušnog zida je prošlost"

Ana Konjuh uspješno je odradila posao u 1. kolu ovogodišnjeg Roland Garrosa, Dubrovkinja je protiv Crnogorke Danke Kovinić (108. na WTA listi) slavila u dva teška seta sa 7:5, 7:6(4) i tako poravnala međusobni skor na 2-2...

Konjuh je nakon meča bila prilično zadovoljna.

"Uvjeti na terenu bili su jako teški, velika vrućina, jako mi je drago što sam uspjela dobiti meč u dva seta. Da smo otišle u treći, moglo je biti svašta. Danka i ja dobro se poznamo, prijateljice smo, i protiv nje uvijek mi je teško. Inače, zdravlje je u redu, ozljeda trbušnog zida koja me je mučila u zadnje vrijeme je prošlost i potpuno spremna dočekujem nastavak turnira", izjavila je Konjuh kojoj će sljedeća suparnica biti pobjednica dvoboja između Poljakinje Magde Linette i Francuskinje Alize Lim.

S igrom kakvu prikazuje, Konjuh bi ove godine mogla ostvariti svoj najbolji nastup na pariškoj crvenoj zemlji, ovo joj je treća godina zaredom kako je izborila 2. kolo. Ako dobije i sljedeći meč jako će teško zaigrati sljedećeg tjedna na WTA turniru u Bolu gdje je lani igrala u polufinalu.

"Vidjet ćemo, naravno da je dobar rezultat u Parizu prioritet i daj Bože da budem što dulje na turniru. A ako se dogodi da ispadnem ranije, moj tim i ja odlučit ćemo gdje ćemo igrati sljedećeg tjedna", zagonetno će Hrvatica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!