Tenis

Ćorić: "Najveći je problem što sam stalno bio u rezultatskom zaostatku"

HINA • srijeda, 31.05.2017.
Ćorić: "Najveći je problem što sam stalno bio u rezultatskom zaostatku"
Foto: FaH

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 3. kolo drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa nakon što je u dramatičnom meču poražen od Amerikanca Stevea Johnsona 2-6, 6-7 (8), 6-3, 6-7 (6).

Ćorić je posljednje dvije godine igrao u 3. kolu Roland Garrosa, no ovoga puta u tome ga je spriječio Amerikanac Johnson, 26. tenisač svijeta.

Bio je to dvoboj koji je lako mogao otići i na stranu Zagrepčanina koji je drugi i četvrti set izgubio u 'tie-breaku' i to nakon što je imao set lopte. Posebno će Borna žaliti za četvrtim setom, gdje je u 13. igri propustio prednost od 6-4.

"Nakon prvih set i pol, gdje nikako nisam uspijevao uhvatiti ritam, u nastavku sam proigrao i to nije izgledalo loše. Najveći je problem što sam stalno bio u rezultatskom zaostatku i hvatao Johnsona. I onda ga uhvatim, pa napravim nekoliko pogrešaka u tie-breaku i izgubim set," kazao je razočarani Ćorić.

Smatra kako je malo nedostajalo da meč ode u peti set.

"Moglo je sve lako otići i u odlučujući set da sam zadržao break viška kod 4-2. No, Johnson je jako čvrst, za svaki sam poen mogao puno raditi na terenu, a svaku je pogrešku znao kazniti. No, sve u svemu, izuzmemo li prvih set i pol, odigrao sam solidan meč. Dao sam sve od sebe, no danas jednostavno nije išlo," rekao je na kraju Borna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.06.2017. u 07:57
    Najveći je problem šta si pendrek
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.05.2017. u 23:25
    Dvoboj je lako mogao otići i na Coricevu stranu, ali tako je to u tenisu; moras imati i malo srece ;))
    Obrisan korisnik