Tenis

Sania Mirza i Ivan Dodig u četvrtfinalu mješovitih parova

Mihaela Bradovski • nedjelja, 04.06.2017.
Sania Mirza i Ivan Dodig u četvrtfinalu mješovitih parova
Foto: FaH

Drugi nositelji u konkurenciji mješovitih parova, Sania Mirza i Ivan Dodig, rutinski su odradili posao u osmini finala. Bez problema eliminirali su Elinu Svitolinu i Artema Sitaka...

Nakon odličnog nastupa na Australian Openu gdje su došli do finala, Sania Mirza i Ivan Dodig i u Parizu su među glavnim favoritima za osvajanje turnira.

U Australiji zaustavili su ih tek Abigail Spears i Juan Sebastian Cabal, a i u Parizu igraju dobro te su već preskočili dvije prepreke i to bez većih problema.

U prvom kolu nadigrali su hrvatsku kombinaciju Darija Jurak/Mate Pavić, a u drugom kolu bili su bolji od Eline Svitoline i Artema Sitaka koji zajedno nisu imali previše uspjeha.

Dodig i Mirza trebali su tek nešto više od sat vremena za pobjedu 6:2, 6:4, odlično su krenuli u meč i poveli s dvostrukim breakom da bi nakon toga mirno uzeli taj prvi set.

U drugom setu nije bilo niti breakova, a niti break prilika sve do same završnice kada Mirza i Dodig dolaze do 30:40, odmah oduzimaju protivnicima servis te stižu do vodstva 5:4 nakon čega su bez izgubljenog poena dovršili posao.

U četvrtfinalu igrat će protiv boljih iz dvoboja između Gabriele Dabrowski i Rohana Bopanne te Chloe Paquet i Benoita Pairea.

Roland Garros, mješoviti parovi, osmina finala:
Sania Mirza/Ivan Dodig (Indija/Hrvatska, 2) - Elina Svitolina/Artem Sitak (Ukrajina/Novi Zeland) 6:2, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!