Tenis

Uvjerljiv nastup Alexandera Zvereva, Benneteau zaustavio Mahutov niz

Branimir Korać • srijeda, 14.06.2017.
Uvjerljiv nastup Alexandera Zvereva, Benneteau zaustavio Mahutov niz
Foto: EPA

Trojica od četvorice nositelja upisali su prolaz u četvrtfinale turnira u Hertogenboschu. Nije im se pridružio i Nicolas Mahut koji je poražen od Juliena Benneteaua...

Aljaž Bedene nije igrač kojem je trava omiljena podloga, međutim u Hertogenboschu gura sasvim dobro. Stigao je do četvrtfinala nakon što je u drugom kolu nadigrao Ernesta Escobeda u dva seta. Slovenac s britanskom putovnicom i prošle godine igrao je protiv Escobeda na startu ovog turnira i također ga svladao u dva seta.

Luksemburški veteran Gilles Müller eliminirao je Andreasa Seppija također u dva seta. U cijelom meču Seppi nije stigao niti do jednog breaka, prvi set izgubio je u 13. igri da bi u drugom izgubio servis kod 2:2 i do kraja meča nije dobio nikakvu priliku za povratak.

Odličan meč odigrao je Alexander Zverev protiv Adriana Mannarina, Francuza koji može biti prilično opasan na ovoj podlozi. Međutim ovaj put Zverev je bio koncentriran, dominirao je dvobojem i na kraju zasluženo slavio uz stopostotnu realizaciju break prilika.

Nicolas Mahut slavio je na posljednja dva izdanja ovog turnira, međutim ovdje je izgubio od Juliena Benneteaua. Dvoboj francuskih veterana tako je neočekivano otišao na stranu Benneteaua koji je zaustavio veliku seriju Mahuta na ovom turniru.

ATP Hertogenbosch, drugo kolo:
Aljaž Bedene (Velika Britanija, 8) - Ernesto Escobedo (SAD) 6:3, 6:4
Gilles Müller (Luksemburg, 4) - Andreas Seppi (Italija) 7:6(5), 6:4
Alexandar Zverev (Njemačka, 2) - Adrian Mannarino (Francuska) 6:2, 6:3
Julien Benneteau (Francuska) - Nicolas Mahut (Francuska, 7) 3:6, 6:2, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2017. u 23:15
    Odlični Alexander Zverev igra sjajno i najvjerojatnije ce biti u finalu, nadajmo se, sa nasim Marinom ;)
    Obrisan korisnik