Košarka

Lovro Mazalin sporazumno raskinuo ugovor s Cedevitom, prelazi u Zaragozu

Petar Jenjić • četvrtak, 22.06.2017.
Lovro Mazalin sporazumno raskinuo ugovor s Cedevitom, prelazi u Zaragozu
Foto: Martina Japundžić

Mladi hrvatski košarkaš Lovro Mazalin sporazumno je raskinuo ugovor s Cedevitom koja je vijest objavila na svojoj službenoj stranici. Novosti koje dolaze iz njegove agencije govore kako će Mazalin preseliti u španjolsku ligu, točnije u momčad Zaragoze gdje igra i Filip Kraljević...

"Lovro Mazalin u Cedevitu je stigao iz Cibone 2013. te je u klubu igrao tri sezone, što u seniorskom, što u juniorskom pogonu istovremeno igrajući i u mladoj reprezentaciji Hrvatske kao jedan od najistaknutijih igrača. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Zadru. Lovro će za par dana, 28. lipnja, navršiti 20 godina i u sljedećoj sezoni će sam odabrati novu sredinu nakon današnjeg sporazumnog raskida ugovora s KK Cedevitom. Lovro sretno u daljnjoj karijeri!", objavljeno je na službenim stranicama Cedevite.

Talentirani hrvatski košarkaš potpisao je četverogodišnji ugovor s Vitaminima, ali je već jako dugo bilo jasno kojim će putem ići njegova karijera. Nakon sezone u Zadru odlučio se za novi iskorak, barem ako je suditi prema njegovoj agenciji koja je objavila kako će preseliti u španjolsku ligu, dok Sportando iz više izvora prenosi kako se radi o Zaragozi.

Naravno, ostaje pitanje kako će se Mazalin uspjeti snaći u novoj okolini jer je konkurencija velika i morat će se jako potruditi. Zaragoza je odigrala sezonu za zaborav i tek se u posljednjem kolu spasila od ispadanja u drugu ligu.

Mazalin će se tako u klubu pridružiti nekadašnjem centru Zadra Filipu Kraljeviću koji se nije pretjerano naigrao protekle sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina22.06.2017. u 21:10
    Kraljević je sigurno odigrao puuuuno više nego u Cedeviti, tako da je ovo sigurno Mazalinov pomak na bolje
    pikepiletina
  • vlacng22.06.2017. u 20:51
    Ovaj se moze oprostiti od karijere.
    vlacng
  • raz_bojnik22.06.2017. u 20:21
    Još jedan upropasteni igrač napitka.
    raz_bojnik