Košarka

Željko Šakić napustio Cibonu i pronašao angažman u Rumunjskoj

Branimir Korać • petak, 23.06.2017.
Željko Šakić napustio Cibonu i pronašao angažman u Rumunjskoj
Foto: EPA

Jedan od važnijih igrača Cibone prošle sezone, Željko Šakić, pronašao je novi angažman i to u Rumunjskoj gdje će nositi dres U-Bance Transilvanije iz Cluj Napoce...

Nakon što je prošle sezone nosio dres Cibone, Željko Šakić ponovno je otišao u inozemstvo. Prvi put u karijeri zaigrat će u Rumunjskoj i to u dresu U-Bance Transilvanije iz Cluj Napoce.

"Odlučio sam se za dolazak jer je riječ o velikom klubu koji se iz sezone u sezonu bori za naslov prvaka Rumunjske. Nadam se da ćemo ostvariti velike stvari i da ću realizirati svoje ciljeve", rekao je Šakić.

Nakon dosta lutanja po inozemstvu proteklih sezona, Šakić se ljetos vratio u Cibonu i prometnuo se u jednog od ključnih igrača. Nastupajući za Cibonu najbolje učinke bilježio je u A-1 ligi gdje je u prosjeku ubacivao 15.4 poena uz 6.8 skokova po susretu.

Momčad iz Cluja prošlu sezonu završila je kao prvak Rumunjske, u finalnoj seriji s 3-0 bila je bolja od Steaue, a problema je bilo samo u polufinalu prvenstva gdje je s 3-2 svladala Oradeu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!