Tenis

Franko Škugor prošao u glavni ždrijeb Eastbournea, Ivan Dodig predao meč drugog kola

Mihaela Bradovski • nedjelja, 25.06.2017.
Franko Škugor prošao u glavni ždrijeb Eastbournea, Ivan Dodig predao meč drugog kola
Foto: FaH

Franko Škugor upisao je dvije pobjede danas u Eastbourneu. Šibenčanin je uspješno dovršio posao protiv Jerzyja Janowicza, a onda je svladao u tri seta i Andreja Kuznjecova. Ivan Dodig neće igrati drugo kolo kvalifikacija, predao je bez borbe Vašeku Pospišilu...

Odlična nedjelja za Franka Škugora! Hrvatski tenisač upisao je dvije pobjede u kvalifikacijama turnira u Eastbourneu i izborio je nastup u glavnom ždrijebu.

Škugor je na početku nedjeljnog programa morao dovršiti subotnji posao protiv Jerzyja Janowicza, upisao je pobjedu 7:6, 7:6 i izborio mjesto u drugom kolu kvalifikacija.

Tamo ga je čekao Andrej Kuznjecov, Rus koji je nedavno izgubio od Janowicza, a sada je izgubio i od Škugora.

Nije bilo jednostavno, Kuznjecov je u prvom setu igrao dobro i dva puta je uzeo servis Škugoru, ali nakon toga Škugor je napravio preokret i otišao do pobjede.

U drugom i trećem setu Škugor je relativno rano dolazio do breaka, na svom servisu bio je prilično uvjerljiv i čuvao je stečenu prednost.

Poznat je i ždrijeb glavnog turnira gdje su Škugoru potencijalni protivnici Jiri Vesely, netko iz kvalifikacija ili Bernard Tomić.

Eastbourne, kvalifikacije, drugo kolo:
Franko Škugor (Hrvatska) - Andrej Kuznjecov (Rusija, 2) 2:6, 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!