Košarka

Dragan Bender potvrdio nastup za Hrvatsku na Europskom prvenstvu!

Sportnet • srijeda, 28.06.2017.
Dragan Bender potvrdio nastup za Hrvatsku na Europskom prvenstvu!
Foto: fiba.basketball

Hrvatski reprezentativac Dragan Bender potvrdio je izborniku Petroviću nastup za hrvatsku reprezentaciju.

Sjajno će biti ljeto koje je pred nama, to je već najavio Dragan Bender koji je danas potvrdio svoj dolazak u reprezentaciju i koji s nestrpljenjem iščekuje početak priprema kao i svoj debi za seniorsku reprezentaciju.

Od prvog trenutka, odnosno od prvog razgovora još u trećem mjesecu, mladi hrvatski reprezentativac Dragan Bender pokazao je veliki interes za reprezentaciju.

Danas je to službeno i potvrdio, odnosno sam Dragan Bender i njegov klub Phoenix Sunsi.

“Razgovarao sam s generalnim menadžerom Phoenix Sunsa, osobno sam bio i s Benderom i nakon tih razgovora – i Bender i sam Phoenix izrazili su veliku želju za nastupom Dragana u hrvatskoj reprezentaciji. Zaista su odreagirali na maksimalno korektan način”, objasnio je izbornik Petrović.

“Zadovoljstvo će biti imati ga i na poziciji četvorke zajedno sa Šarićem. Osobno sam vrlo zadovoljan s ovim raspletom situacije vezano za Bendera”, dodao je za kraj izbornik Petrović.

Sjajno izdanje mladog hrvatskog igrača u NBA ligi, odnosno u Phoenix Sunsima veseli još više i sigurno će biti od velike pomoći odlično raspoloženoj hrvatskoj reprezentaciji.

Podsjetimo kako je Dragan Bender ispisao povijest, odnosno četvrtim mjestom na NBA draftu postao je najviše pozicionirani Hrvat ikad. 

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina28.06.2017. u 23:31
    toooooooooo
    pikepiletina