Nogomet

Nigerijski klub otpustio 40 igrača zbog loših rezultata

Mihaela Bradovski • četvrtak, 29.06.2017.
Nigerijski klub otpustio 40 igrača zbog loših rezultata
Foto: Kristijan Komarica

Nigerijski drugoligaš Mighty Jets čiji je sportski direktor bivši reprezentativac Benedict Akwuegbu, otpustio je čak 40 igrača zbog loših rezultata i igara ispod očekivanja...

Neki se odlučuju za otpuštanje trenera nakon loših nastupa, a neki rade radikalniji rez i otpuštaju igrače. Međutim vrlo su rijetki oni koji su spremni otpustiti njih čak 40.

U cijeloj priči postoji i "kvaka", nigerijski Mighty Jetsi otpustili su 40 igrača i ostavili njih 25. Do ove odluke na treningu imali su nevjerojatan broj od 65 igrača.

"Imali smo preveliku momčad od čak 65 igrača, bilo ih je jednostavno previše i nismo bili produktivni i dobri. Odlučili smo otpustiti ih 40", istaknuo je Akwuegbu koji dodaje:

"Neki od tih igrača nisu niti imali ugovor s nama već su samo trenirali. Jednostavno smo ostavili onih 25 za koje vjerujemo da nam mogu nešto ponuditi i doveli smo još deset novih igrača. Atmosfera se promijenila i sada imamo momčad sposobnu za borbu za prvu ligu".

Mighty Jetsi bili su prvi favoriti za prvo mjesto i ulazak u prvu ligu, međutim zauzimaju tek sedmo mjesto od 13 momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!