Tenis

Petero Hrvata u rasporedu prvog dana Wimbledona

Mihaela Bradovski • nedjelja, 02.07.2017.
Petero Hrvata u rasporedu prvog dana Wimbledona
Foto: FaH

Objavljen je raspored odigravanja mečeva prvog dana Wimbledona, a u akciji bi trebali biti Marin Čilić i Ivo Karlović kod tenisača te Mirjana Lučić-Baroni, Ana Konjuh i Donna Vekić kod tenisačica...

Marin Čilić na teren bi mogao izaći oko 16 sati u trećem meču dana na terenu broj dva. Prije njega na rasporedu su Jo-Wilfried Tsonga i Cameron Norrie te Marina Eraković i Simona Halep.

U slično vrijeme na teren bi mogao izaći i Ivo Karlović koji igra na terenu broj tri protiv Aljaža Bedenea, također u trećem meču dana. Program na "trojci" otvorit će Nick Kyrgios i Pierre-Hugues Herbert nakon koji na teren izlaze Ashleigh Barty i Elina Svitolina.

Na terenu broj šest igrat će Mirjana Lučić-Baroni protiv Carine Witthoeft drugi meč dana i to uz dosta neizvjesno vrijeme početka. Naime prije njih na terenu bit će Simone Bolelli i Yen-Hsun Lu, a teško je prognozirati koliko bi taj dvoboj mogao potrajati.

Donna Vekić postavljena je na teren broj osam i to kao posljednji meč dana protiv Natalije Vihljanceve. Prilične su šanse da Vekić uopće neće stići odigrati svoj meč s obzirom na program na tom terenu prije nje, Prve igraju Camila Giorgi i Alize Cornet pa zatim Julien Benneteau i Sergij Stahovski da bi u trećem meču dana igrali Damir Džumhur i Renzo Olivo.

U dosta sličnoj situaciji je i Ana Konjuh koja je također u planu za posljednji meč dana na terenu broj 14. Konjuh treba igrati protiv Sabine Lisicki, no prije njih također je gužva jer se susreću Joao Sousa i Dustin Brown zatim Malek Jaziri i Lucas Pouille te u trećem meču dana Naomi Broady i Irina-Camelia Begu.

Program na svim terenima osim središnjeg i jedinice kreće u 12:30 po hrvatskom vremenu dok na ta dva terena program započinje u 14 sati.

Na središnjem terenu igrat će Andy Murray i Aleksander Bublik, Johanna Larsson i Petra Kvitova te Daniil Medvedev i Stan Wawrinka. Na jedinici program otvaraju Elise Mertens i Venus Williams, nakon njih igraju Rafael Nadal i John Millman, a zatim Johanna Konta i Su-Wei Hsieh.

Vremenska prognoza za ponedjeljak, utorak i srijedu nije loša, mala je mogućnost kiše za ponedjeljak, a veće količine očekuju se u četvrtak kada bi moglo biti problema s programom odigravanja mečeva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.07.2017. u 10:51
    Kohlschreiber ima lošiju sezonu od tebe a ti samo nastavi igrati kao u ‘s-Hertogenboschu i Queen’su mec po mec i mozda vec slijedeceg tjedna ulazis među pet najboljih. SRETNO Marine :))
    Obrisan korisnik