Košarka

Odličan posao Kingsa, George Hill i Zach Randolph preselili u Sacramento

Petar Jenjić • utorak, 04.07.2017.
Odličan posao Kingsa, George Hill i Zach Randolph preselili u Sacramento
Foto: EPA

Sacramento Kingsi dobili su pojačanja na poziciji razigravača i centra. Radi se o Georgeu Hillu koji je potpisao na tri godine i Zachu Randolphu koji će u klubu ostati dvije sezone...

Vodstvo Sacramento Kingsa obavlja odličan posao ovog ljeta. Nakon dolaska jednog od najboljih mladih europskih košarkaša Bogdana Bogdanovića, momčad čiji je direktor košarkaških operacija Vlade Divac dovela je još dva značajna pojačanja kojima će pokušati napasti doigravanje.

Prvi od njih je George Hill, jedan od najboljih slobodnih igrača koji je prošle sezone u Utah Jazzu imao prosjek od 17 poena, 4.2 asistencije i 3.4 skoka čime je bio jedna od važnijih karika u prolasku momčadi do polufinala Zapadne Konferencije gdje je od njih bio bolji Golden State.

Prema The Verticalu, Hill je potpisao trogodišnji ugovor u vrijednost 57 milijuna dolara, igrač definitivno vrijedan dovođenja. Tijekom devet sezona igrao je pod Greggom Popovichem u San Antonio Spursima, došao do finala Istoka s Indiana Pacersima i spomenutog polufinala Zapada s Utahom.

Upravo je The Vertical prvi potvrdio informaciju kako će se Kingsima pridružiti i iskusni centar Zach Randolph koji je dogovorio dvogodišnji ugovor vrijedan 24 milijuna dolara. Ovaj 35-godišnji košarkaš tako će se priključiti mladoj i talentiranoj jezgri Kingsa pred kojom bi mogla biti lijepa budućnost.

Randolph će tako ući u svoju 18. NBA sezonu. Karijeru je započeo u Portland Trail Blazersima u kojima je proveo šest godina. Nakon New York Knicksa i kratkog boravka u L.A. Clippersima, proteklih osam sezona igrao je u Memphis Grizzliesima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!