Košarka

Sapunica završila, Miloš Teodosić novi igrač Los Angeles Clippersa

Petar Jenjić • četvrtak, 06.07.2017.
Sapunica završila, Miloš Teodosić novi igrač Los Angeles Clippersa
Foto: EPA

Miloš Teodosić po prvi će puta u karijeri zaigrati u najjačoj ligi svijeta, srpski razigravač pojačat će momčad Los Angeles Clippersa s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor u vrijednosti 12.3 milijuna dolara, prenosi The Vertical...

Jako dugo traje priča o Milošu Teodosiću i prelasku u NBA te je danas ta trakavica napokon i završila. Srpskog se razigravača povezivalo s nekoliko NBA klubova, a već neko vrijeme kružila je priča kako je dolazak u Chicago Bullse sigurna stvar.

Međutim, to se nije ostvarilo jer kako prenosi The Vertical, Teodosić je dogovorio potpis dvogodišnjeg ugovora s Los Angeles Clippersima u vrijednosti 12.3 milijuna dolara. U drugoj godini srpski košarkaš imat će player option.

Jako dugo se čekao dolazak jednog od najboljih razigravača Europe u NBA ligu. Stiže u momčad koja je nakon odlaska Chrisa Paula prema Houstonu u potrazi za playmakerom. U svakom slučaju i ove sezone nas očekuje puno atraktivnosti, s obzirom na to da su u klubu ostali Blake Griffin i DeAndre Jordan.

Već deset sezona Teodosić igra u Euroligi, četiri je proveo u Olympiakosu, a posljednjih šest u moskovskom CSKA s kojim je osvojio naslov prvaka Europe. Kako će se snaći u najjačoj ligi svijeta, ostaje nam saznati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!