Vodeni sportovi

Braća Sinković u finalu Luzerna s najboljim vremenom polufinala

HINA • subota, 08.07.2017.
Braća Sinković u finalu Luzerna s najboljim vremenom polufinala

Martin i Valent Sinković nastavljaju s odličnim utrkama u dvojcu bez kormilara na posljednjoj regati ovogodišnjeg Svjetskog kupa u Luzernu, oni su pobijedili u svojoj polufinalnoj utrci u subotu, a ostvarili su bolji rezultat i od pobjednika druge polufinalne utrke...

Olimpijski pobjednici u dvojcu na pariće, koji u Luzernu prvi puta nastupaju u dvojcu bez na nekoj od regata Svjetskog kupa vodili su od početka utrke, te do 1500. metra stalno povećavali prednost u odnosu na konkurenciju, 500 metara prije cilja imali su četiri sekunde "viška" pa su u završnici mogli i uštedjeti energiju za nedjeljni finale. Na cilj su stigli s vremenom 6:31.00 minuta, 2.90 sekundi ispred drugih Francuza, odnosno 3.90 sekundi ispred trećih Rumunja.

U drugoj polufinalnoj utrci najbolji su bili Novozelanđani sa 6:33.07, a finale su još izborili Nizozemci (6:36.93) i Španjolci (6:38.92).

Finale dvojaca na programu je u nedjelju od 10.33 sati.

Osim braće Sinković, na posljednjoj regati ovogodišnjeg Svjetskog kupa nastupit će i olimpijski doprvak u samcu Damir Martin koji će svoju polufinalnu utrku imati od 14.54 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!