Nogomet

VIDEO: Brezovec strijelac i dvostruki asistent u visokoj pobjedi protiv krvnika Sarajeva

Mihaela Bradovski • nedjelja, 09.07.2017.
VIDEO: Brezovec strijelac i dvostruki asistent u visokoj pobjedi protiv krvnika Sarajeva
Foto: Kristijan Komarica

Počela je nova sezona moldavskog prvenstva, a prvak Šerif ugostio je u prvom kolu Zariju Balti i visoko slavio s 5:0. Odličnu utakmicu odigrao je Josip Brezovec koji je bio strijelac te je dodao i dvije asistencije...

U prvom kolu moldavskog prvenstva Šerif je na svom stadionu dočekao Zariju Balti i nanio joj težak poraz 5:0. Zaria je u četvrtak na Koševu šokirala Sarajevo i boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacila ga je iz Europe, no ovdje je bila posve drugačija priča. Šerif je dominirao i odnio visoku pobjedu.

Aktualni moldavski prvak u razmaku od svega 15 minuta postigao je čak četiri pogotka i tako na najbolji mogući način krenuo je u novu sezonu.

U 43. minuti započela je golijada momčadi iz Tiraspolja pogotkom Stefana Mugoše da bi odmah nakon njega zabio i Petru Racu za 2:0 na odmoru.

U drugom dijelu nastavilo se na isti način, prvo je Josip Brezovec Odličnom dugačkom loptom pronašao Damaškana koji postiže treći pogodak, a u 58. minuti Brezovec iz kaznenog udarca podiže prednost.

Konačnih 5:0 postavio je Vjačeslav Posmak nakon ubačaja Brezovca iz slobodnog udarca.

Osim Brezovca od prve minute nastupio je i dojučerašnji vratar Osijeka Zvonimir Mikulić koji je tako debitirao čiste mreže.

Moldavsko prvenstvo, prvo kolo:
Šerif - Zaria 5:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!