Nogomet

Vlašić: "Idemo na uzvrat s optimizmom", Carrillo: "Igrači su pružili ono što sam očekivao"

Petar Jenjić • petak, 14.07.2017.
Vlašić: "Idemo na uzvrat s optimizmom", Carrillo: "Igrači su pružili ono što sam očekivao"
Foto: FaH

Zadovoljni pobjedom protiv Levskog u europskoj premijeri bili su Nikola Vlašić i trener Joan Carrillo koji kažu kako će na uzvratnu utakmicu ići prepuni optimizma i s nadom u povoljan rezultat...

Hajduk je na ždrijebu za drugo pretkolo dobio možda i najtežeg protivnika, bugarski Levski. Unatoč tome, Bijeli su u susret ušli kao blagi favoriti i tu ulogu uspješno opravdali minimalnom pobjedom 1:0.

"Očekivali smo tešku utakmicu, znali smo da je Levski jako dobra momčad, moćna i čvrsta otraga. Mogli smo doći i do uvjerljivije pobjede, ali najvažnije je da nismo primili gol. Nesvjesno smo se povukli u posljednjih 15 minuta i oni su igrali bolje. To se događa i najboljim momčadima. Idemo na uzvrat s optimizmom", rekao je Nikola Vlašić nakon utakmice za HRT.

Hajduku već u nedjelju slijedi prvo kolo Hrvatski Telekom Prve lige i gostovanje kod Lokomotive: "Takav je raspored, svako je ljeto takvo i već smo navikli. Imamo dosta kvalitetnih igrača i ne bi trebalo biti problema", zaključio je Vlašić.

Trener Joan Carrillo očekivano je bio zadovoljan predstavom svoje momčadi: "Jako sam zadovoljan jer su igrači pružili ono što sam očekivao. Rezultat je još otvoren, no važno je da smo dobili prvi dio utakmice i da nismo primili pogodak. To je vrlo važno. Nema brige za posljednjih 15 minuta, odigrali smo žestoku utakmicu koja je išla onako kako smo željeli. Nije bilo toliko opasno jer nisu imali pravu šansu."

Španjolski stručnjak napravit će nekoliko promjena za dvoboj protiv Lokomotive: "Nešto ćemo sigurno promijeniti, vidjet ćemo na treningu kako se igrači osjećaju. Ne smijemo napraviti grešku i preforsirati se prije uzvratne utakmice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!