Nogomet

Zekić: "Nametnuli smo žestok ritam i zasluženo slavili, samo da u Švicarskoj ne primimo brzi gol"

Petar Jenjić • petak, 14.07.2017.
Zekić: "Nametnuli smo žestok ritam i zasluženo slavili, samo da u Švicarskoj ne primimo brzi gol"
Foto: FaH

Odlična utakmica u Gradskom vrtu okrunjena je pobjedom. Nogometaši Osijeka svladali su Luzern s 2:0 i mirno putuju na uzvrat sljedeći tjedan. Trener Zoran Zekić smiruje tenzije jer zna kako još nije gotovo, posebno ako Švicarci postignu rani pogodak. Okreće se dvoboju protiv Rudeša, a zatim slijedi priprema za uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige...

Nogometaši Osijeka večeras su nastavili s odličnim europskim nastupima, u Gradskom vrtu s 2:0 su svladali švicarski Luzern. Osječani su bili bolja momčad tijekom cijelog susreta i na gostovanje mogu ići bez prevelikog straha u očuvanje stečene prednosti.

"Čestitam igračima na pobjedi, imali smo puno šansi i dominirali cijelu utakmicu. Nametnuli smo im žestok ritam i zasluženo slavili 2:0. Previše vremena za radost nema jer nas očekuje utakmica s Rudešom pa uzvrat. Bio sam smiren tijekom utakmice i htio sam to prenijeti na momčad. Opustio sam se nakon drugog gola, imali smo tri šanse i gredu, ali srećom nismo bili kažnjeni", rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Tijekom svih 90 minuta Osijek je bio bolja momčad, ali Zekić je svjestan kako ih očekuje još jako puno posla: " Trebamo smiriti tenzije, moramo se dobro pripremiti za Rudeš. Luzern će u uzvratu imati podršku kakvu smo danas imali mi. Nadam se kako nećemo primiti neki brzi gol pa da bude panike"

"Sada se okrećemo Rudešu, znamo koliko će biti motiviran, ali smo favoriti i tako ćemo se postaviti. Nadam se da će nas ljudi doći podržati i na toj utakmici", zaključio je trener Osijeka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!