Nogomet

Wesley Sneijder napušta Galatasaray: "Tudor nije želio surađivati sa mnom"

Dario Dodić • subota, 15.07.2017.
Wesley Sneijder napušta Galatasaray: "Tudor nije želio surađivati sa mnom"
Foto: EPA

Nizozemski veteran Wesley Sneijder oprostio se s navijačima Galatasaraya, kluba u kojem je proveo četiri godine, kluba koji napušta zato što ga novi trener Igor Tudor nije želio u momčadi...

Iako mu je ostala još jedna godina u ugovoru s turskim Galatasarayem, nizozemski internacionalac Wesley Sneijder spakirao je kovčege i napušta Istanbul. Klub je objavio kako je sporazumno raskinut ugovor s Nizozemcem, koji je u razgovoru za beIN Sports potvrdio kako klub napušta jer ga hrvatski strateg Igor Tudor nema u planovima.

"Naravno da se osjećam žalosno. Kad morate napustiti klub na ovakav način zaista nije lijepo. Ipak, vjerujem u svoje kvalitete, koliko znam zasad nema zainteresiranih klubova, ali okrećem novu stranicu", kazao je Sneijder i prokomentirao odnos s Tudorom:

"Trener je odlučio. Odlučio je ne surađivati sa mnom. Ukoliko neki trener ne želi surađivati s vama to je znak da morate potražiti drugu sredinu. Ako vas trener ne želi koristiti to znači da nema broja na vašem dresu", pojasnio je Nizozemac.

"Još uvijek nemam planove za budućnost. Otići ću u Amsterdam i otamo odlučiti što ću učiniti. Trenutno nemam planove, ali vjerujem u svoje kvalitete, nešto će sigurno iskrsnuti."

S Galatasarayem je dvaput osvojio prvenstvo, triput Kup, kao i tri Superkupa: "Imao sam puno sjajnih trenutaka u Galatasarayu. Sve u svemu vrlo sam sretan što sam prihvatio priliku i došao ovdje", zaključio je Sneijder.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!