Košarka

Rajon Rondo pronašao novu destinaciju, razigravač pojačao redove New Orleans Pelicansa

Petar Jenjić • subota, 15.07.2017.
Rajon Rondo pronašao novu destinaciju, razigravač pojačao redove New Orleans Pelicansa
Foto: EPA

The Vertical donosi vijest kako je Rajon Rondo ipak pronašao novi klub za sljedeću sezonu. Prema pisanju novinara Shamsa Charanije potpisat će jednogodišnji ugovor s New Orleans Pelicansima...

Dolaskom Krisa Dunna i Zacha LaVinea u Bullse bilo je i više nego jasno kako će Rajon Rondo morati napustiti Chicago. Otvaranjem NBA tržnice 1. srpnja to se i dogodilo pa je američki razigravač bio prisiljen potražiti novi klub.

Dva tjedna kasnije Rondo je pronašao novu NBA destinaciju, sljedeće sezone igrat će u dresu New Orleans Pelicansa, prema pisanju The Verticala i Shamsa Charanije.

Pelicansi od 2015. godine nisu uspjeli proći u doigravanje, a dolaskom Ronda dobivaju značajno pojačanje na poziciji playmakera uz standardno dobrog Jruea Holidaya. Nakon prošlosezonske All-Star pauze u klub je stigao i DeMarcus Cousins pa će klub na tri pozicije imati odlične igrače, uz prvu zvijezdu kluba Anthonyja Davisa.

Uvijek ostaje pitanje kako će se igrači međusobno slagati jer niti Rondo niti Cousins, koji su zajedno igrali u Sacramentu, nisu poznati kao mirni i staloženi igrači, međutim, u slučaju da sve prođe kako treba u New Orleansu bi sljedeće sezone mogli ponovno gledati doigravanje.

Rondo je osam sezona proveo u Boston Celticsima s kojima je 2008. godine osvojio naslov prvaka. U sljedeće tri sezone promijenio je tri kluba, igrao je za Dallas Maverickse, Sacramento Kingse i Chicago Bullse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!