Nogomet

Trener Oddsa: "Samo u zadnjih 15 minuta prvog poluvremena nismo se mogli nositi s Dinamom"

Branimir Korać • petak, 28.07.2017.
Trener Oddsa: "Samo u zadnjih 15 minuta prvog poluvremena nismo se mogli nositi s Dinamom"
Foto: FaH

Trener Oddsa Dag-Eilev Fagermo bio je vrlo zadovoljan nakon dvoboja u Maksimiru u kojem je njegova momčad ostvarila aktivan rezultat uoči uzvrata...

Iz Maksimira: Dražen Patarčić

Dag-Eilev Fagermo zadovoljan je nastupom svoje momčadi osim zadnjih 15 minuta prvog dijela kada se nisu mogli nositi s Dinamovom dominacijom.

"Sreli smo dobru momčad, ali smo imali dobar dan. Zadnjih 15 minuta prvog poluvremena imali smo problema s Dinamom koji je tada dominirao. U drugom poluvremenu bili smo ravnopravni, čak u nekim situacijama dominirali te imali veću kontrolu lopte što nam je dalo više energije. Šteta za priliku s kraja prvog dijela koju je propustio Riku Riiski."

Norveški stručnjak tvrdi kako ga Dinamo nije iznenadio i da je njegova momčad ispunila što je tražio od nje.

"Naš plan od prije utakmice funkcionirao je vrlo dobro. Samo u tih zadnjih 15 minuta prvog dijela nismo uspjeli izdržati njihov pritisak."

"Dinamo me nije ničim iznenadio. Očekivali smo da će nas ovako napadati, samo je lijevi bek bio bolji nego što smo očekivali."

Priliku vidi u uzvratu gdje će se igrati na umjetnoj travi.

"U drugom poluvremenu Dinamo je bio umorniji i izgubio je energiju što će nam biti prednost i na našem terenu. Igramo na umjetnoj travi koja će biti možda malo neobična igračima Dinama i nakon ovog rezultata očekuje i dobro ispunjene tribine."

Jedini pogodak za goste postigao je Stefan Mladenović, igrač hrvatskih korijena.

"Pretpostavljam da mu to jako puno znači. Ne samo njemu nego i svima nama ostalima pa i njegovoj obitelji koja navija za Hrvatsku, ali u ovom slučaju bila je na našoj strani."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!